Product Process & Development Engineer
Vista Print
Venlo, NL
3 dagen geleden

Product & Process Development Engineer Projecten, NPI en high-tech! Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes.

Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt : visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten, fotogeschenken, telefoonhoesjes en nog veel meer.

En dat gebeurt allemaal in Venlo! Hier staat onze Europese productielocatie, een locatie van ongeveer 31.500 m2 waar rond de 500 medewerkers werken met alleen maar moderne / high-

tech machines en de nieuwste technologieen. Als Product & Process Development Engineer ben je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe processen, technologieën, machines en producten.

Vanaf concept tot en met implementatie ben jij geheel verantwoordelijk voor het project. Geen moment verlies je de behoefte van de interne klant uit het oog en draag je er zorg voor dat je naar alle tevredenheid een nieuw product of proces kan overdragen aan Operations.

In deze functie maak je deel uit van de Global Manufacturing Engineering groep die op verschillende locaties in Europa en Noord-

Amerika is gevestigd. Deze positionering zal gevestigd zijn in Venlo, Nederland. Wij zoeken een duizendpoot, een zelfstartend persoon die van nature een kartrekker is.

Iemand die ervaring heeft met engineering, Lean en Continious Improvement. Complexe problemen ga je niet uit de weg en je durft beslissingen te nemen.

Daarnaast weet je andere te motiveren en in de juiste richting te sturen. Verder beschik je over : - Een HBO- / Bachelor technische diploma met relevante werkervaring -

Ervaring met projectmanagement en in staat om meerdere projecten tegelijk te beheren. - Sterke analytische en communicatieve vaardigheden-

Zeer goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift- Bij voorkeur ervaring met Adobe CS, Autocad & Solidworks-

Geen moeite met incidentele reizen Vistaprint is een internationale organisatie wat continu in ontwikkeling staat door haar groei.

Door het gebruiken van de nieuwste machines en technologieen kunnen wij deze groei blijven waarborgen. Hierdoor ontwikkelen en groeien ook onze medewerkers.

Als Engineer draag jij direct bij aan deze groei en ontwikkeling doordat jij continu bezig bent met de implementatie van nieuwe producten en processen! Je komt te werken binnen een internationale organisatie waar veel mogelijkheden zijn.

Ondanks dat wij een wereldwijde organisatie zijn is onze bedrijfscultuur informeel en toegankelijk. Bij iedereen staat de deur open.

Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder : - Een telefoon en laptop van de zaak. - Elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je 2 weken extra vrij.

 • Volop doorgroeimogelijkheden Geïnteresseerd? Klik dan direct op solliciteren! Voor vragen kan je contact opnemen met Cinthanie van der Burg (Corporate Recruiter) cvanderburg vistaprint.
 • com of 077-8507700 Meer informatie over onze organisatie vind je op : www.vistaprint.nl

  Projecten, NPI en high-tech!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier