Magazijnmedewerker Pakketdienst 4.00-8.00H Parttime
Olympia
UTRECHT, Utrecht, nl
2 dagen geleden
source : Joblift

Help jij deze koeriersdienst parttime in het magazijn met het logistieke proces van laden, lossen en verwerken van de pakketten stroom zodat de bestelwagens met de juiste pakketjes op weg kunnen voor de bezorging aan hun klanten?

 • Je dienst begint iedere dag om 04 : 00 uur en eindigt om 08 : 00 uur.Als lader / losser los je de pakketten uit de koeriersbussen en legt of schuift ze op de lopende band;
 • Aan de lopende band sorteer je de pakketten per land of regio. Dit is duidelijk aangegeven met kleurcodes of postcodes;Als je al wat meer ervaring hebt kun je tevens bestelwagens efficiënt en veilig laden.

  Aan het eind van de dienst ruim je nog samen de hal op zodat alles er voor de volgende dienst netjes uitzietOlympia UitzendbureauHet salaris is afhankelijk van je ervaring maar ligt tussen de €11,40 en de €12,50 bruto per uur.

  Je komt te werken in een gedreven enthousiast team. Elke dag is het weer een uitdaging om de klus te klaren en de bestelwagens op tijd op pad te sturen met de juiste pakketjes.

  Het is hard werken en meteen een goede work-out.De doorgroeimogelijkheden zijn er voldoende en de opdrachtgever heeft de intentie om je na de uitzendperiode over te nemen op een contract.

  Je eerste contract i een tijdelijk arbeidsovereenkomst binnen een uitzend contract.Het bedrijf faciliteert ook in opleidingen om intern door te groeien.

  Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO.Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

  Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia.Heb je interesse in deze uitdaging laat het ons meteen weten door te solliciteren op deze functie.

  Wij nemen dan snel contact met je op.Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.Je bent sportief ingesteld en een echte aanpakkerJe bent vijf dagen per week beschikbaar in de vroege ochtenden van 04 : 00-08 : 00 uurJe beschikt over eigen vervoer of woont in Utrecht of omgevingJe wilt graag een baan voor langere termijn (vast)Je kunt goed zelfstandig werken maar bent zeker ook een goede samenwerkerJe spreekt een paar woorden Engels om met iedereen te kunnen pratenJe kunt fysiek werk goed aan : Je kunt gemakkelijk naar Utrecht Lage Weide komen.

  Je begint de dienst met een korte bespreking van de werkzaamheden van de vorige dag en de taken voor deze dienst natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee.

  Dan gaan je samen met je collega’s aan de slag.Je weet dan meteen wat je taak is voor de komende dienst.De pakketten wegen tussen de paar gram en 70 kilo.

  De meeste pakketten zijn tussen de 5-15 kilo.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier