Airless Spuiter metaalbranche
MF Uitzendbureau
Stadskanaal.
3 dagen geleden

Over de functie

Haal jij als ervaren industrieel spuiter veel plezier uit het bedienen van een natlakspuitinstallatie en ben je op zoek naar een nieuwe omgeving waar het lakproces steeds meer wordt geautomatiseerd, dan ben je hier aan het juiste adres!

Voor een bedrijf in Stadskanaal zijn wij op zoek naar een gemotiveerde spuiter die ervaring heeft met de bediening van de natlakspuitinstallatie.

Jij bent verantwoordelijk voor het instellen en bijstellen van de machine en gereedschappen.

Als industrieel spuiter ga je aan de hand van verschillende technieken een verflaag of coating aanbrengen op een oppervlak.

Jij vindt het dan ook geen probleem deze oppervlakken te reinigen of te ontvetten voordat de verflaag wordt aangebracht.

Wat bieden wij jou

Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie in een geautomatiseerde omgeving bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf.

De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de aard van de functie.

Wie zijn wij?

Je werkt voor een bedrijf dat is gevestigd in Stadskanaal en hef- en hijsconstructies fabriceert en levert voor de on- en offshore industrie.

Wat heb jij in huis?

Om te beginnen ben je secuur in je werk en durf jij met jouw ervaring verantwoordelijkheid te nemen. Met jouw oog voor detail is het voor jou een makkie om het lakproces te controleren.

Maar dat is nog niet alles, jij hebt ook :

 • Ervaring met het lezen van tekeningen (zowel in het Nederlands, Duits en Engels);
 • Minimaal één jaar werkervaring als industrieel spuiter;
 • Minimaal een MBO 2 opleiding afgerond;
 • Jij kan goed luisteren, jij bent stressbestendig en communicatief vaardig.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier