Stagiair(e) Product en Event Marketing
Hilti
Berkel en Rodenrijs
6 dagen geleden

Wat is de functie?

Voor onze afdeling Marketing in Nederland zijn wij op zoek naar een leergierige en proactieve stagiair(e) product en event marketing.

Vanaf januari 2020 komt deze leuke stageplek vrij in Berkel en Rodenrijs!

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, software en diensten voor de (internationale) bouw.

Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service.

Hilti heeft meer dan 29.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Wij zijn een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt.

Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière.

Wat houdt de functie in?

Een uitdagende (derde- of vierdejaars)stage in de omgeving van Rotterdam. Tijdens de stage ga je aan de slag met een onderzoek dat je zowel intern als extern uitvoert.

Gedurende de stage staat het onderzoek in het teken van een marketing roadmap ontwikkeling om de branche gerichte klantcommunicatie te optimaliseren.

Denk hierbij aan beurzen, events en digitale campagnes.

Na het onderzoek mag jij ook samen met team het plan daadwerkelijk implementeren binnen de organisatie. Je krijgt aan het einde van je stage de gelegenheid je resultaten te presenteren aan verschillende stakeholders binnen Hilti.

Naast je onderzoek word je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden zoals onder andere het organiseren van verschillende beurzen en events, het optimaliseren van marketing campagnes en het analyseren van de Net Promoter Scoring t.b.v. klanttevredenheid.

Martin Hilti (Founder Hilti) : ’I want to build an enterprise with entrepreneurs, where people can grow and develop’’

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een dynamische, groeiende en ambitieuze organisatie binnen een gedreven team dat zich verder aan het ontwikkelen is.

Je kunt veel leren en je wordt gecoacht door je stagebegeleider. De stage is voor 4 6 maanden en 32 uur (4 dagen) in de week.

De start van de stage is januari 2020.

Waarom solliciteren?

Je krijgt de kans alles binnen de afdeling Marketing te zien en je kunt vervolgens aan de slag met de werkzaamheden die je leuk vindt en graag verder wilt ontwikkelen.

Daarnaast ligt er een onderwerp voor een onderzoek klaar.

Je hebt nodig :

 • Minimaal HBO niveau
 • pre) Studierichting bedrijfskunde / marketing / communicatie

 • Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
 • Inzet, moed en een competitieve instelling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier