Service monteur buitendienst
Luba
Heemskerk, Nederland
1 minuut geleden

Alle Service monteurs met ambitie opgelet! Dit is een kans die je echt wil verzilveren. Direct op contract bij een werkgever die jou op nummer 1 zet.

Over het werk

Het wordt namelijk jouw opdracht om de filterinstallaties te onderhouden en in optimale conditie te houden met als resultaat tevreden klanten.

Je reist met name door Nederland maar ook deels in België en Luxemburg. Dit doe jij natuurlijk niet alleen. Bij deze ambitieuze club werken mensen die zorgen voor het inademen en toepassen van schone lucht en het drinken van zuiver water.

Zij bieden oplossingen voor water en luchtuitdagingen voor mens en organisatie. Door haar deskundigheid in deze nichemarkt weten ze de klanten echt te adviseren en te helpen.

Als servicemonteur sta jij in nauw contact met de binnendienst, die op basis van servicecontracten en proefmonsters het periodiek onderhoud bij de klanten inplannen.

Deze klanten bevinden zich onder andere binnen de zware industrie, waterschappen en de cultuursector. Heel erg divers dus! Aan het begin van de week kan het zijn dat jij onderhoud pleegt aan filterinstallaties in de zware industrie, om bijvoorbeeld de lucht te zuiveren van olienevel.

De dag daarop sta jij in een museum, bibliotheek of archief om filters te vervangen, die er voorzorgen dat het klimaat zo optimaal mogelijk is om de kostbare kunst en documenten te preserveren.

Kortom, veel reizen en een gevarieerde en uitdagende werkomgeving.

Om deze reistijd in combinatie met het onderhoud goed te kunnen plannen, kan het voorkomen dat jij soms vroeg moet vertrekken naar een klus.

Over het algemeen houd dit wel in dat jij, als de klus af is, ook klaar bent voor die dag. Indien het voorkomt dat de klus langer duurt als gewenst, dan wordt er een hotel geboekt zodat jij de volgende dag uitgerust aan de volgende klus kan beginnen of de huidige af kan maken.

Als schakel tussen de klant en jouw werkgever ben jij, naast dat je hét visitekaartje bent van de organisatie, dagelijks bezig om de filterinstallaties te onderhouden en in optimale conditie te houden, met als resultaat tevreden klanten.

Zij bieden verschillende soorten filterinstallaties en filterproducten waar jij je mee bezig gaat houden. De toepassingsgebieden zijn :

Corrosiebestrijding : leveren van schone lucht aan locaties waar elektronica geplaatst is.

Geurbestrijding : voorkomen van stankoverlast door gassen uit afvalwater te verwijderen.

Preventieve conservering : het verwijderen van stof, schimmelsporen en gasvormige verontreinigingen voor archieven, musea en bibliotheken.

Scrubber voor giftige gassen : opvangen en verwijderen van giftige stoffen zoals chloor.

Binnenklimaat : luchtreinigers en waterzuiveraars voor een optimale en gezonde omgeving.

Olienevel en olierook afzuiging : afzuiging van olie wat de onderhoudskosten minimaliseert.

Wij begrijpen als geen ander, dat het werken in deze nichemarkt een goede training vereist. Op deze manier kan jij de klanten van goed advies voorzien en ben jij instaat om de installaties het onderhoud te geven wat zij verdienen.

Om deze kennis in eerste instantie eigen te maken en later te onderhouden, zal jij een paar keer per jaar op training gaan.

Dit kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland bij de producent of een collega in de branche. Jouw nieuwe werkgever vind het erg belangrijk om te investeren in jou als persoon, het is dan ook belangrijk dat jij het leuk vind om gedurende jouw carrière op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, wil jij onderdeel worden van een gezellige club mensen en de mogelijkheid krijgen een echte expert te worden in jouw vakgebied.

 • Laat het ons dan weten. Ik ga graag met je in gesprek om je meer te vertellen.
 • Wat wij bieden

 • Een marktconform salaris tussen de €2500 - €3300 bruto per maand
 • Een volledig uitgeruste bus waarin jij naast zakelijke kilometers, ook woon / werk mee mag rijden
 • Bij goed functioneren een leuke bonus!
 • 26 vakantie dagen, als je beloofd ook weer terug te komen
 • Een goede pensioensregeling
 • Telefoon & laptop van de zaak
 • Gezellige bedrijfsuitjes waar naast jouw collega's ook de gezinnen voor zijn uitgenodigd
 • Mooie opleidingsmogelijkheden en trainingen, soms zijn deze ook in het buitenland
 • De mogelijkheid om dé expert te worden binnen deze nichemarkt
 • Veel ruimte voor creativiteit, pro activiteit en eigen initiatieven
 • Een informele organisatie met korte lijntjes en veel humor
 • Duurzame producten die een positieve bijdrage leveren aan de wereld
 • Wat wij vragen

 • Je hebt een opleiding of ervaring in de techniek
 • In bezit van jouw rijbewijs B
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring in een service / onderhoud buitendienst rol
 • Je bent graag onderweg, hebt geen probleem met vroeg onderweg zijn en soms lange afstanden te rijden
 • Je hebt een sterk fysiek en bent niet bang om vieze handen te krijgen
 • Een gezonde dosis enthousiasme, humor, geduld en leergierigheid
 • Om in aanmerking te komen moet jij een VOG kunnen aanvragen
 • Over het bedrijf

  Jouw nieuwe werkgever staat voor deskundigheid en kwaliteit op gebied van lucht en waterzuivering. Met al meer dan 25 jaar internationale ervaring, is dit jouw nieuwe werkgever als Nederlands bedrijf officieel distributeur van een toonaangevende filterfabrikant, De filters zijn breed inzetbaar en bieden veel mogelijkheden.

  Zo zijn zij actief in veelzijdige projecten binnen verschillende markten. Denk hierbij aan de Industrie, Datacentra en Musea, maar ook aan afvalwaterzuivering.

  Doordat alle medewerkers training krijgen, kunnen zij de deskundigheid continu waarborgen. De klant kan hierdoor geadviseerd worden op passend niveau, met als resultaat de beste oplossing! Met meer dan honderden klanten en duizenden installaties groeit het bedrijf nog hard.

  Zowel in verkoop van installaties als in de service hiervan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier