Verzorgende IG
Avoord
Etten-Leur, Nederland
5 dagen geleden

Wie ben jij?

Een enthousiaste, gediplomeerde verzorgende, die zich thuis voelt in een kleinschalige maar breed georiënteerde organisatie met ambitie.

Uiteraard weet je wat je werken als verzorgende inhoudt; dat is jouw vak. Je kiest bewust voor werken op een PG afdeling en ziet het als een uitdaging om cliënten een fijn thuis te bieden omdat je juist dáár energie van krijgt.

Belevingsgerichte zorg bij Avoord betekend gericht werken aan het behoud van wat cliënten met dementie zelf nog kunnen en wat ze kwijt zijn geraakt weer terug te halen.

Zoals bijvoorbeeld het bespelen van een muziekinstrument.

Werken als verzorgende bij Avoord betekent dat je echt met zorgen bezig kan zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld teamondersteuners die alle randzaken regelen.

Eigen regie en eigen waarde voor je cliënten vind je belangrijk en je zoekt een organisatie die daarin meegaat en naar jouw ideeën en ambities luistert.

Wie zijn wij?

 • Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg;
 • in de wijk en op onze locaties. Avoord kent een informele werksfeer; warm en betrokken en Avoord luistert graag naar jou.

  Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

  Wat verwachten wij van je?

 • Je beschikt over het juiste diploma (verzorgende (IG));
 • Je zorghart gaat sneller kloppen van belevingsgerichte zorg bieden;
 • Je communiceert respectvol naar cliënten, hun naasten en uiteraard je collega’s;
 • Je wilt continu je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit;
 • Flexibiliteit en collegialiteit zitten van nature al in je systeem.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier