Vacature Spuitgieter
BRINK Moulds & Automation
Harskamp, NL
4 dagen geleden

Laat jezelf uitdagen bij Brink.

Jij bent de spil in de laatste fase van het proces. Bij het proefspuiten komt het aan op winnen of verliezen. En jij hebt de drive om met jouw collega’s elke keer weer voor de winst te gaan.

Wat ga je doen?

In deze functie draag je zorg voor de proefspuitingen die wij uitvoeren in eigen huis. Hiervoor hebben wij een compleet testcentrum, uitgerust met een verscheidenheid aan verschillende merken spuitgietmachines.

Bij deze proefspuitingen komen elke keer weer uitdagingen om de hoek kijken op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en hotrunners.

En bij productafwijkingen heb jij een belangrijk aandeel in het achterhalen van de oorzaak. Samen met jouw collega’s ga je net zo lang door totdat alle geproduceerde producten voldoen aan de kwaliteitseisen van de klant.

Je werkt in een hecht team met meerdere collega’s.

Waar zijn we naar op zoek?

Jij beschikt over twee rechter handen en schuwt het niet deze uit de mouwen te steken. Een technische vooropleiding op minimaal MBO niveau is een grote pré.

Spuitgietervaring is helemaal mooi meegenomen.

Verder zullen goede communicatieve vaardigheden, ook in het Duits en / of Engels, je helpen. Onze klanten zijn veelal in het buitenland gevestigd.

Als je wat van de wereld wilt zien, bestaat de mogelijkheid om een belangrijk aandeel te krijgen bij de installaties bij de klanten op locatie.

Wat hebben wij verder te bieden?

Een afwisselende job in een leuk team. Doordat wij altijd maatwerk leveren, heb je niet te maken met seriematig werk. En omdat wij het hele proces tot en met het testen intern uitvoeren zie jij direct resultaat van je werk en vier je successen met je collega’s.

We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden met 25 vakantiedagen, 7 ADV dagen en een winstdelingsregeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier