Catalogus Engineer
VDL Industrial Modules
Helmond
5 dagen geleden

Ben jij een MBO WTB’er en op zoek naar een interessante baan waarbij je bezig bent met het optimaliseren van werkinstructies?

Vind jij het leuk om technische informatie begrijpelijk en toegankelijk te maken door middel van beelden en tekst? In deze rol draag je bij aan efficiëntere werkwijzen op onze assembly afdeling!

De functie :

Voor één van onze grote klanten maken wij al jaren hight tech producten. Omdat het assortiment zich steeds meer uitbreid en omdat wij onszelf steeds willen blijven verbeteren in ons assmebly proces zoeken wij een expert in SolidWorks! Naast de contacten die je hebt binnen de interne organisatie ben je dus het grootste gedeelte van jouw tijd aan het tekenen in SolidWorks.

De werkzaamheden vinden plaats op onze afdeling engineering en zullen bestaan uit :

 • Omzetten van foto’s en tekeningen op papier en 2D tekeningen naar 3D tekeningen in SolidWorks
 • Beheer technische documentatie
 • Jouw profiel :

 • Je hebt een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde op MBO (niv 4).
 • Je werkt nauwkeurig en vindt het fijn om jouw dagen te vullen met tekenwerk.
 • Je kunt goed schakelen met onze interne organisatie.
 • Wij bieden :

  VDL Industrial Modules biedt je een uitdagende functie in een dynamische, hightech omgeving. Er wordt samengewerkt op een professionele manier, in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  De VDL Groep biedt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  Je krijgt de gelegenheid om op eigen creatieve en innovatieve wijze vorm te geven aan deze functie binnen een klantgerichte productieorganisatie.

  Uiteraard hoort bij deze functie een competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

  Solliciteren?

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  VDL Industrial Modules is contract-ontwikkelaar en toeleverend producent van modules en systemen aan OEM's. Ontwikkelen, produceren en assembleren gebeurt onder één dak waardoor informatie uitwisseling en kennisdeling optimaal is, met alle voordelen voor de klant.

  VDL Industrial Modules biedt in-house applicatie expertise o.a. op het gebied van doseren, koelen, verwarmen en positioneren en ontwerp van frames en covering.

  LI-JR1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier