Trainee ASP/.NET
Place-ICT
Omgeving Utrecht, NL
3 dagen geleden

Onze relatie is op zoek naar een Trainee ASP / .NET. Na de traineeship en inwerkperiode zul je als programmeur de ontwikkeling en het beheer van de standaard webbased applicaties tot specifieke en custom made klantapplicaties verzorgen.

Ook het customizen van het standaard softwarepakket en het installeren op servers bij de klant horen hierbij. Hierna voer je datamodellering / configuratie uit en pas je kleine aanpassingen toe.

Een stukje helpdesk behoort tevens tot je werkzaamheden. Je opereert in een zelfstandige rol waarbinnen je voor je eigen klantenkring verantwoordelijk bent voor de feitelijke implementatie en een correcte oplevering hiervan.

Omdat de textielindustrie en dus jouw relaties, internationaal georiënteerd is, zal een flink gedeelte van je werkzaamheden in het buitenland plaatsvinden.

Dit kan dan zijn om beheerwerkzaamheden uit te voeren maar soms ben je met de salesforce op pad om vervolgtrajecten bij een klant op te zetten.

Als Trainee ASP / .NET ben je een startende HBO-er of een MBO'er met enige jaren werkervaring. Je luistert kritisch en formuleert duidelijk in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Je beschikt over kennis en / of ervaring in ASP.NET en ASP. Daarnaast heb je een goede kennis van SQL en zou het een sterke pre zijn als je ook over C++ en VB.

NET en VB ervaring beschikt. Behalve een programmeur ben je ook zeker een sterke communicator en een echte relatiebeheerder.

Je kunt snel schakelen en bent goed in staat om ad hoc problemen op te lossen. Onze relatie is een dochteronderneming van een internationaal opererende ICT bedrijf en richt zich op de software ontwikkeling voor de textielindustrie.

Binnen deze nichemarkt is zij een van de meest vooraanstaande spelers. De organisatie ontwerpt maatwerkapplicaties voor specifieke bedrijfsprocessen zoals het design en de productie van textielproducten maar biedt ook geïntegreerde web based oplossingen ter ondersteuning van de volledige bedrijfsvoering.

Onze relatie biedt uitstekende begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling en een op maatwerk gesneden opleidingstraject.

Daarbij voorziet zij in uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er bestaan goede groeimogelijkheden naar Business Consultant of programmeur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier