Data Scientist gezocht voor o.a. Defensie, TNO, Unilever of Aegon
YACHT
Rotterdam, NL
22 uur geleden

Over de functie

Yacht biedt de kans om te ervaren hoe internationale bedrijven met data omgaan. Omdat de opdrachten bij onze klanten zeer divers zijn, krijg je de gelegenheid om jezelf als Data Scientist verder te ontwikkelen door kennis en ervaring op te doen in verschillende sectoren.

Dit zou een geweldige stap kunnen zijn voor je toekomstige carrière als freelancer. De klanten waar je aan opdrachten kunt werken zijn o.

a. Defensie, TNO, Unilever of Aegon.

In de functie van Data Scientist biedt je organisaties inzichten op basis waarvan zij het beleid voor de toekomst kunnen aanpassen en ontwikkelen.

Om dit te realiseren, ga je zelf op zoek naar relevante datasets, combineer je je interne en externe datasets, test je de kwaliteit van de data en pas je statistische modellen en wiskundige technieken toe.

Daarnaast adviseer je de organisatie over de mogelijkheden die je hebt gevonden!

Functie-eisen

Onze klanten vragen normaal gesproken om de volgende ervaring en expertise. Als je wat ervaring hebt en jezelf herkent in de competenties, zou ik met je willen praten om samen te bepalen welke andere mogelijkheden er binnen Yacht zijn :

 • Je hebt je hbo- of universitaire opleiding afgerond in de richting van computer science, econometrie, wiskunde, informatica, AI, machine learning of (statistische) data science.
 • Je bent in staat om te levelen met zowel senior management als je collega's op de werkvloer
 • Je hebt het vermogen om data-gedreven inzichten te vertalen in besluiten en acties
 • Je hebt kennis van visualisatietools zoals Flare, D3js, Tableau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Big Data, Machine Learning, Data Mining of Deep Learning en je kunt mij en de klant duidelijk uitleggen wat je er feitelijk mee hebt gedaan
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Python en R
 • Je hebt kennis en ervaring met data tools zoals SAS, MatLab, Spark, Apache Hadoop
 • En je hebt ervaring met werken in een Agile omgeving.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt toegang tot onze Yacht Academy met 1200 cursussen op het gebied van "data". Je ontvangt ook een passende reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en 25 verlofdagen, en toegang tot ons enorme netwerk van professionals!

  Geïnteresseerd om bij Yacht te werken bij grote internationale bedrijven? Je kan direct solliciteren met een begeleidende motivatie brief.

  Je kan ook een e-mail sturen naar jeffrey.siero yacht.nl

  Bedrijfsinformatie

  Yacht is een Nederlands detacherings-, werving- en selectiebureau. Het bedrijf werd op 19 mei 2000 opgericht als een werkmaatschappij van Randstad Holding.

  Yacht richt zich alleen op de bemiddeling van hoogopgeleide en gespecialiseerde werknemers. Yacht bemiddelt op verschillende gebieden, waaronder HRM, financiën, bouw & civiele techniek, ICT, inkoop, juridische dienstverlening, sociaal domein, engineering en life sciences.

  Naast detachering voert Yacht ook interim-management, werving en selectie en freelance-opdrachten uit.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier