Taxi chauffeur leerlingenvervoer Woerden-Breukelen-Mijdrecht-Utrecht
Logistic Force
Woerden, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als taxichauffeur heb je een verantwoordelijke functie. Je vervoert niet alleen je passagiers van A naar B. Jij maakt van jouw passagiers gelukkige reizigers die op de locatie aankomen met een glimlach! Spreekt jouw dit aan?

Dan is deze baan op jouw lijf geschreven! Onze opdrachtgever rijdt voornamelijk leerlingenvervoer en regiotaxi.

Wat ga je doen?

Met een grote glimlach stap je 's-morgens je taxi(busje) in om de passagiers een veilige en comfortabele rit naar hun plaats van bestemming te geven.

Als het nodig is help je de passagiers en uiteraard kom je op tijd aan. Het bevat een parttimebaan waarbij je uren geheel in overleg met de planning worden bepaald.

Dit kan bijvoorbeeld op doordeweekse dagen in het geval van leerlingenvervoer of in het weekend om schipholritten of zakelijk vervoer te verrichten.

Hoe gaan we je terugbetalen?

Op 1001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO-Taxivervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de 'extraatjes'.

Persoonlijke aandacht en waardering staan hoog in ons vaandel. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

En ben jij super gemotiveerd? Je zult niet de eerste chauffeur zijn die bij Logistic Force diverse rijbewijzen behaalt. Als je ambitieus bent, helpen we je letterlijk op weg.

Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win situatie voor iedereen.

En een win-win waar we trots op zijn!

Wat heb je nodig?

 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
 • Rijbewijs B
 • Je hebt een taxidiploma of bent bereid deze te halen
 • Flexibele inzetbaarheid qua werktijden, reizigers en voertuigen.
 • 7f910de37ab4bd8a984369b05e6cc068

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier