Nachtbraker in de Logistiek gezocht!
Olympia
NIJMEGEN, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

A.S. Watson is een bedrijf dat je zekerheid biedt, waar je goed verdient en waar je er écht toe doet. Afgelopen tijd zijn er veel positieve veranderingen doorgevoerd.

Ga je hier parttime of fulltime als magazijnmedewerker aan de slag? Dan start je de eerste 5 maanden als uitzendkracht via Olympia.

Het uitgangspunt is om na die 5 maanden op contract te komen bij A.S. Watson. In 2017 gingen 200 uitzendkrachten je al voor. Ben jij de volgende?

A.S. Watson Health & Beauty Benelux is marktleider in de health & beautymarkt. Dit maken we waar met ons brede en verrassende assortiment en aantrekkelijke prijzen.

Waarschijnlijk ken je hun bekende winkelformules wel. In de Benelux zijn dat : Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI Paris XL.

Het distributiecentrum van A.S. Watson staat vooral bekend om de winkels van het Kruidvat en is de grootste health & beauty retailer ter wereld.

De retailactiviteiten lopen uiteen van de verkoop van producten voor de persoonlijke verzorging, cosmetica, parfums, tot elektronica en wijn.

Er zijn 8.900 vestigingen in meer dan 54 landen wereldwijd.

De dagelijkse bevoorrading van de drogisterijwinkels van het Kruidvat vindt plaats vanuit de distributiecentra in Heteren (48.

000m2) en Veghel (16.000 m2). Deze behoren tot de modernste ter wereld, zowel voor wat betreft de procedures als op het gebied van automatisering en mechanisering.

Dagelijks zijn er in de logistieke centra ruim 500 medewerkers actief. Samen met jouw team zorg jij voor een juiste belevering aan alle vestiging in Nederland.

Functieomschrijving

Met een assortiment dat razendsnel verandert, beweeg jij net zo snel mee. Zo blijven dankzij jou alle Kruidvat-winkels bevoorraad.

De ene dag maak je kilometers door het distributiecentrum met de verzamelkar. En krijg je de orders door via het voicepicksysteem.

De andere dag sta je in het rodebakkengebied. Hier verzamel je kleine producten zoals parfum, make-up en medicijnen. Weer een ander moment breng je de verzamelde orders naar de vrachtwagens.

Samengevat : jij werkt als allround magazijnmedewerker precies daar waar je het hardst nodig bent binnen het distributiecentrum in Heteren.

Dankzij jou ontvangen alle Kruidvat-winkels de juiste producten.

Als nachtbraker in de logistiek werk je op vrijdagnacht van 22.00 uur tot 06.00 uur en / of op zondagnacht van 22.00 uur tot 06.00 uur.

Functie-eisen

Een kameleon, het ontbrekende puzzelstukje en zo flexibel als een bungeetouw. Hoe je het ook wilt noemen, jij past op elke afdeling waar jouw kwaliteiten het hardst nodig zijn.

Je bent een aanpakker waar jouw collega’s op kunnen vertrouwen. Als allround magazijnmedewerker heb je ook :

 • Minimaal vmbo-werk- en -denkniveau.
 • Je bent iedere vrijdagnacht of zondagnacht beschikbaar tussen 22.00 uur en 06.00 uur.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een mooi bruto-uursalaris van € 11,12. (exclusief €0,87 ADV-toeslag), vanaf een leeftijd van 21 jaar.
 • Reiskostenvergoeding als je minimaal tien kilometer van het distributiecentrum in Heteren woont.
 • Een ploegentoeslag van 50%, aangezien je in de nacht werkt.
 • Een goede verbinding met het ov vanuit Nijmegen of pak je liever de auto? Op het terrein kun je de auto met
 • gemak parkeren.

 • Nog grotere spierballen en een betere conditie, omdat je veel tilt en beweegt.
 • Word jij onderdeel van de marktleider in health & beauty? Ben jij breed inzetbaar en krijg je energie van een goede dosis afwisseling?

  Klik hieronder op de solliciteerbutton en maak ons enthousiast.

  Heb je een brandende vraag voordat je solliciteert? Geen probleem! Marly Smulders beantwoordt je vraag graag via m.smulders olympia.nl en / of 024-3296161

  Trefwoorden : orderpicker, productiemedewerker, Logistiek medewerker, Voltijd, Part time, Tijdelijk dienstverband, Onbepaalde tijd, Vast werk,

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier