Loonwerker
AB Midden Nederland
Leusden, NL
13 uur geleden

De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Dit ga je doen

Voor een agrarisch loonwerkbedrijf (familiebedrijf) in Leusden zijn wij op zoek naar een ervaren loonwerker. Dit bedrijf heeft naast het loonwerk ook fokzeugen en houdt zich bezig met mesttransport.

Je gaat je bezighouden met agrarisch loonwerk en grondverzet. Je kunt hierbij denken aan het meehelpen oogsten, maaien, schudden, balen persen, hakselen, dorsen en grondverzetwerkzaamheden.

In deze functie werk je samen met 5 collega's.

Dit breng je mee

 • Je hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden
 • Je beschikt over rijbewijs C
 • Je beschikt over een trekkerrijbewijs
 • Bereid om op wisselende tijden te werken
 • Je woont in de regio van Leusden
 • Ons aanbod

  Wij bieden jou gevarieerd werk bij een mooi divers bedrijf, waarbij je met meerdere collega's samenwerkt. Bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren is er de mogelijkheid om in vaste dienst te komen bij AB Midden Nederland.

  Naast leuk en afwisselend werk bieden wij een salaris conform CAO, afhankelijk van je ervaring.

  Is loon naar werken voor jou vanzelfsprekend en ben je enthousiast over de vacature van loonwerker? Reageer dan snel! Een korte motivatie bij je sollicitatie stellen wij erg op prijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier