Meewerkend voorman kalibratie-afdeling
Werk en Vakmanschap
Heythuysen, Limburg
1 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij op plekken komen die voor andere mensen verborgen blijven én technisch aan het werk gaan? Wil jij vaker op pad zijn, veelzijdig werk doen en daarnaast nog de verantwoording dragen voor de afdeling?

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een meewerkend voorman voor de kalibratie-afdeling!

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman kalibreer, repareer en onderhoud je meetinstrumenten en systemen van klanten in de eigen kalibratiewerkplaats binnen het bedrijf en op locatie bij de klant.

Samen met twee collega’s vorm je de technische afdeling, waarin jullie er samen voor zorgen dat klanten én collega’s antwoord krijgen op veelal technische vragen over producten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning van de afdeling, en het prioriteren van werkzaamheden. Je maakt offertes voor kalibratie, reparatie en onderhoud en je volgt deze op.

Al je activiteiten leg je secuur vast in het ERP-systeem en na een kalibratie verzorg je de kalibratiecertificaten ten behoeve van de kwaliteitsborging van onze klant.

Door jouw belangrijke werk heeft de klant lang profijt van zijn meetinstrumenten.

Een werkweek is nooit hetzelfde : Soms zit je een paar dagen in een ziekenhuis in het noorden van het land om de meest nauwkeurige klimaatsensoren in operatiekamers te kalibreren.

Een andere dag ga je naar een voedingsmiddelenlaboratorium in het zuiden van het land om een meetinstrument te onderhouden zodat de houdbaarheid van een nieuw koekje goed bepaald kan worden.

Weer een andere dag kalibreer je allerlei meetinstrumenten van diverse klanten met allerlei leuke toepassingen in de eigen werkplaats van het bedrijf.

Kortom, elke dag is anders!

Waar ga je werken?

Een bedrijf dat al 45 jaar lang expert is op het gebied van meettechniek en volop in groei en ontwikkeling. Het assortiment bestaat uit sensoren, displays, dataloggers, monitoringsystemen, Aw-meters en handmeters voor een breed scala aan sectoren en toepassingen.

Het team bestaat uit verschillende mensen en dat is maar goed ook. Juist door die verscheidenheid is het bedrijf in staat klanten goed te helpen.

Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden klanten van het juiste advies voor die prangende vraag.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een opleiding op MBO-niveau 3 of 4 in de richting meet- en regeltechniek, elektrotechniek, elektronica of mechatronica.
 • OF je hebt door ervaring je kennis opgebouwd tot vergelijkbaar niveau.

 • Je hebt ervaring met het aansturen van technische medewerkers.
 • Als je (zonder hulp van Google) kunt vertellen wat het verschil tussen een Pt100 en een thermokoppel is, dan heb je écht een streepje voor.
 • Je hebt kennis van Word, Excel en Outlook en je bent eraan gewend om gegevens in de daarvoor beschikbare systemen vast te leggen.
 • Je hebt er geen moeite mee om de telefoon te pakken en de klant te bellen als dat nodig is.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands, en je kunt je goed verstaanbaar maken in Engels en Duits.
 • Je bent flexibel ten aanzien van overwerk en reistijd, de klanten zitten namelijk door het hele land en in Vlaanderen.
 • De procedure

  Na het versturen van je CV met een begeleidende tekst, wordt er door onze consultants bekeken of je voldoende aansluit bij de vacature.

  Wanneer zij mogelijkheden voor je zien, word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Na een positieve eerste indruk, gaan zij direct voor je aan de slag! Een competentie-onderzoek kan onderdeel zijn van de procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier