Schoonmaak medewerker
Hago Zorg
Goes
4 dagen geleden

Voor onze klant Zorggroep Ter Weel zoeken wij een medewerker schoonmaak voor de locaties van Goes tot aan Rilland. Wij zoeken iemand die beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag tussen 06.

00 en 12.00 uur. Je word minimaal 15 uur en maximaal 25 uur per week flexibel ingepland.

Wat doet en wie is Ter Weel?

Zorggroep Ter Weel is met negen woonzorgcentra centraal gevestigd in het hart van Zeeland en biedt als een gastvrije en ondernemende organisatie met een maatschappelijke verantwoording, warme en professionele zorg, gericht op het hart van de kwetsbare ouderen in en rondom de woonzorgcentra.

De zorg wordt geleverd door goed opgeleide en toegeruste professionals met een toegewijd hart voor de zorg.

Ben jij onze nieuwe schoonmaak topper?

Werken bij Hago zorg is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de bewoners gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen.

Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om het boenen van de vloeren, de spiegels weer laat glimmen of het sanitair schoon maakt.

Jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht. Aan het einde van de werkdag gaan jij en je collega’s weer met een fris gevoel naar huis.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,44 en €13,05 vanaf 21 jaar.
 • Vergoeding van de reiskosten
 • Een contract voor 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • Is dit de perfecte baan in de schoonmaak voor jou en wil jij een belangrijk deel uitmaken van het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier