WIJ ZIJN OPZOEK NAAR EEN TENDERSTRATEEG
Mobilis B.V.
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Over de functie

De functie als Tenderstrateeg kan zowel deels vanuit omgeving Apeldoorn als Rotterdam worden uitgevoerd.

Voor het versterken van onze tenderteams zijn we opzoek naar een ervaren Tenderstrateeg die samen met onze tenderteam zich inzet om de vraag van de klant te doorgronden en deze te verwerken in een overtuigende EMVI strategie dat leidt tot een winnende aanbieding?

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu!

Als Tenderstrateeg maak je deel uit van een tenderteam waarbij jij je bezighoudt met het doorgronden van de eigenlijke klantvraag en deze, samen met het tenderteam, op basis van de gunningscriteria naar EMVI-strategie weet te vertalen.

Je bent in staat om het tenderteam op een inspirerende manier mee te nemen in de klantvraag en daarmee de EMVI-schrijvers de juiste richting en lading mee te geven.

Je natuurlijke nieuwsgierigheid naar de wensen en behoeften van klanten resulteert in het bedenken maar vooral samenbrengen van een creatieve EMVI-strategie.

Je bent in staat om interviews te houden met projectbetrokkenen om de vraag achter de vraag te achterhalen. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit, inhoud en vormgeving van onze EMVI-plannen en neemt het tenderteam middels workshops en / of presentaties graag mee in de denk- en schrijfwijze van de EMVI-plannen.

Je bent als Tenderstrateeg verantwoordelijk om op een inspirerende en overtuigende manier van schrijven de klant te prikkelen, verrassen en uiteindelijke te overtuigen van onze aanbieding.

Naast je rol in de verschillende tenders draag je vanuit jouw expertise en drive bij aan de continue verbetering en ontwikkeling van de processen en de inhoud die leiden tot blijvend hoge beoordelingen van de EMVI plannen.

Het verder ontwikkelen van de EMVI schrijvers en het structuren van onze vakgroep zijn hierbij belangrijke aandachtsgebieden.

Waar kom je te werken?

Natuurlijk wil je werken voor Mobilis. Werk je bij Mobilis, dan werk je bij een slimme verbinder. Belangrijk, want alles in de bouw draait om verbinding.

Als civiele aannemer zijn wij gespecialiseerd in projecten in de betonbouw. Als onderdeel van TBI heeft Mobilis het vermogen om het juiste team te koppelen aan de juiste technieken.

Wij snappen hoe partijen zo samenwerken dat ze telkens tot hun meerwaarde komen. Of het nou om partners of onderaannemers gaat.

Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt. Dankzij goede voorbereiding maken wij onze beloftes waar.

Samen staan we voor kwaliteit van bouwen, wat betekent dat je continu bekijkt welke innovaties je kunt toepassen.

Met een team van 370 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Een greep uit onze huidige projecten in uitvoering welke bestaan uit o.a. uitdagende infra-, water, industrie- en energieprojecten zoals de A13 A16 (de Groeneboog), Oosterweel (Antwerpen), Theemswegtracé, de RijnlandRoute, bouwteam Oranjeloper Amsterdam, bouwteam RWZI in Stein en Panheel en spooronderdoorgang Elst.

Ervaring

 • je hebt relevante ervaring als Tenderstrateeg / EMVI manager of EMVI strateeg
 • je bent ondernemend en kan je zowel zelfstandig als in een team werken
 • woorden als doelgericht, standvastig, overtuigend, creatief, en onderzoekend beschrijven jouw karakter
 • je bent in staat je in te leven in de klant en je teamleden en weet hoofd- en bijzaken te scheiden en een team de goede richting mee te geven
 • de functie als Tenderstrateeg kan zowel deels vanuit omgeving Apeldoorn als Rotterdam worden uitgevoerd.
 • Herken je in bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu!

  Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder bijvoorbeeld 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een aantrekkelijke pensioenregeling.

  Daarnaast biedt Mobilis je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

  Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Mobilis, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier