Senior VOIP Engineer
StackOps B.V.
Zwolle, Overijssel, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil je werken bij een serieuze speler op de integrale communicatiemarkt? Ben jij een expert op het gebied van VOIP en weet je hoe elke spil in een IT-

infrastructuur met elkaar communiceert? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? Als engineer binnen deze organisatie ligt de focus tijdens jouw werkzaamheden op het uitrollen en implementeren van IP systemen bij de klant.

Om deze systemen succesvol uit te rollen ben jij degene binnen de Operationele afdeling die inspraak heeft tijdens een project en geef je advies op basis van jouw kennis binnen de markt.

De omgevingen zijn complex; om tot een passende oplossing te komen zal jij naast het implementeren ook meegenomen worden in het design en monitoring van het netwerk van de klant.

Hierbij is het installeren en onderhouden van netwerkapparatuur voor jou dan ook peanuts. Door de enorme diversiteit in de verschillende manieren waarop specifieke oplossingen bij de eindklant geïmplementeerd kunnen worden, is geen enkele dag hetzelfde.

Dit resulteert in een uitdagende functie dat veel creativiteit en correcte communicatie vereist. In een team van 20 engineers, met een breed kennisvlak, ben jij in staat om samen met jouw collega’s te sparren over complexe oplossingen en de ontwikkelingen binnen de telecommarkt.

Wie ben je? Aantoonbare ervaring met installeren / indelen van netwerkapparatuur (routers, switches) Algemene kennis van LAN / WAN / wifi-

omgevingen Kennis van VOIP-telefonie (NEC of Alcatel is een pre) Communicatief en in staat om zelfstandig te werk te gaan Wat mag je verwachten?

Salaris indicatie van €3500 tot €4500 Een leaseauto om je van A naar B te brengen 25 vakantie dagen om lekker tot rust te komen Flexibele werktijden en thuiswerkdagen Bovenal : een gezellig team met echte experts waar jij je aan kan optrekken! Waar ga je werken?

Deze organisatie in de regio Overijssel is al ruim 25 jaar een toonbare dienstverlener op de markt voor integrale communicatie.

Zij verlenen hun diensten voornamelijk aan grote enterprise organisaties met de focus op Overheidsinstellingen en Zorgpartijen.

Dit bedrijf behoort tot een grote holding partij met wereldwijd ruim 45000 werknemers, waarvan 100 man werkend in Nederland.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met : Jordy van den Bosch tel : 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier