Verzorgende IG - Wijkteam - Wilnis
Careyn
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen.

Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug.

Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie.

Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Hier ga je werken

Bijzonder dat je voor je eigen cliënten deel kunt nemen aan het multidisciplinair overleg"

De tijd nemen voor mensen, dat is waar het wijkteam Wilnis helemaal voor gaat. Een verademing die je lang niet overal aantreft! Je neemt niet alleen de tijd om te doen waar je rechtstreeks voor gekomen bent, maar maakt ook een praatje en observeert hoe iemand erbij zit.

Klinisch redeneren zul je ook doen, of je nu niveau 3 of 4 geschoold bent. Wat doe je als iemand er grauw uitziet? Komt het door het warme weer en moet hij iets drinken, of is hij in de war?

De cliënten in Wilnis wonen in een landhuis of in een boerderij, een rijtjeswoning of twee-onder-een-kap en bij iedereen is de hulpvraag divers en eigen.

Het team van 11 mensen bestaat uit verzorgenden en verplegenden en iedereen kan doen wat hij of zij prettig vindt om te doen onder het motto 'goed voor anderen zorgen is ook goed voor jezelf zorgen'.

Zo zal Tineke van der Paauw, de wijkverpleegkundige, je stimuleren om ook zelf je uitdagingen te kiezen. Symposia bezoeken bijvoorbeeld, of een eigen aandachtsveld oppakken zoals gespecialiseerde verpleegkunde zorg als wondverpleging, dementie of psychiatrie.

Je krijgt alle ruimte voor je enthousiasme en werkplezier. Ook bijzonder : jij neemt deel aan het multidisciplinair overleg voor je eigen cliënten.

Je werkt vanuit het gezondheidscentrum aan de Wagemaker, waar ook de huisarts, apotheek zit en fysiotherapeut gevestigd zijn.

En moet je naar het buitengebied, dan stap je op de e-bike van Careyn. Lekker gezond.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina '

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier