Traineeship IT zonder vooropleiding in IT
House of Bèta
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Bij House of Bèta geloven we dat je ook goed kunt zijn in IT als je geen bèta-studie hebt gedaan. Een bèta is iemand die een neusje voor cijfers en kwantitatieve data heeft.

Die van puzzelen houdt, heel erg nieuwsgierig is en snel dingen oppikt en -pakt. Dat is precies waar het bedrijfsleven behoefte aan heeft.

Slimme professionals, die werkprocessen snel doorgronden, ontleden en bedenken hoe ze met IT-systemen die processen efficiënter kunnen maken.

Als zij-instromer in de IT lever jij de ambitie, verzorgt House of Bèta de opleidingen en opdrachten voor jou als young IT-professional en bepalen we samen het tempo van jouw ontwikkeling.

Het ontwikkeltraject in het traineeship IT

Het traineeship IT zonder vooropleiding in IT rust op drie pijlers :

 • Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding. Het beste Onboarding programma van Nederland doorlopen?
 • Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma op bijvoorbeeld 19 november, 3 december, 17 december of 7 januari!

 • Toffe startersopdrachten op het snijvlak van Business en IT. Daar ga jij leren in de praktijk
 • Ons Brain Development Lab, waar jij de technische theorie onder de knie gaat krijgen en onbeperkt vaardigheidstrainingen kunt volgen
 • De opdrachten : doorgroeien naar IT professional

  Leren in de schoolbanken is enorm kostbaar, maar soms is het beter om te leren in de praktijk. Dat doe je met ons traineeship IT zonder vooropleiding IT.

  Op opdracht bij bekende klanten als ING, Achmea en PGGM ga jij jouw affiniteit met techniek verder vormgeven. Dagelijks komen bij ons aanvragen binnen voor rollen als junior applicatiebeheerder, medewerker Servicedesk IT, data analist en business analist.

  Wij matchen jou op het juiste moment in je ontwikkeling met de juiste functie.

  Ben je na de eerste IT-opdrachten goed bekend met de materie en klaar voor jouw volgende stap als bèta professional? Dan groei je door richting een functie als scrummaster, robotics engineer, functioneel beheerder BIS of front-end developer.

  De opleidingen voor jou als trainee IT

  Via ons Brain Development Lab ga jij de theorie leren die nodig is voor jouw professionele ontwikkeling als IT’er. Als bèta talent haal jij je ITIL certificaat en word je getraind in TMap Test Engineer, Access, Database Fundamentals, Python of Querying SQL Server.

  Qua vaardigheidstrainingen kun je Effectief Communiceren, Excel VBA en Personal Development verwachten. Een traineeship bij House of Bèta is pittig, maar leerzaam.

  Je hebt zelfs de mogelijkheid om een masteropleiding te volgen!

  De coaching van jouw People Manager

  Hoe snel jij groeit bepaal jij, in overleg met jouw eigen People Manager. De People Manager is de rode draad in jouw carrière als IT-professional bij House of Bèta.

  Hij of zij regelt vanaf jouw indiensttreding op de achtergrond alles wat met jouw ontwikkeling te maken heeft. Talentmanagement is waar onze People Managers in zijn gespecialiseerd.

  Reminders appen voor de pub quiz, jaarlijkse ski-trip, summerschool of verschillende teamuitjes doen ze er graag bij

  Wat bieden we onze Bèta’s?

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren : leaseauto of -fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €300,- na jaar 1 en €400,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus
 • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.299,- per maand in jaar 2
 • Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.074,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Thuiswerkvergoeding eenmalig van €250,- en maandelijks €15,- internetvergoeding (netto)
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!
 • Wat vragen we van onze Bèta’s?

  Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt

 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Scherp, goed met cijfers en loyaal
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!
 • In bezit van een rijbewijs. Anders staat die leaseauto ook maar een beetje mooi te wezen
 • Werk maken van deze vacature?

  Solliciteer op het traineeship IT zonder vooropleiding in IT en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent. Heb je vragen of wil je meer informatie?

  Neem contact met ons op via tobias.weier houseofbeta.nl of 088 ; 170 14 00.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier