HOOFD ADMINISTRATIE/rechterhand
James Woodman
Den Haag, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Ben je op zoek naar een brede rol binnen een stabiel & financieel gezond bedrijf?Client DetailsBen je op zoek naar een brede rol binnen een stabiel & financieel gezond bedrijf?

Hou je graag van kortelijnen en word je graag betrokken bij strategische beslissingen? Hou je van structuur in je rol en vind je het fijn als jouw werk echt geapprecieerd wordt?

Kom je graag terecht binnen een echt familiebedrijf? Wil jij ook graag in een internationaal bedrijf werken?Een welbekende organisatie, actief in de vastgoed sector, is gevestigd in Den Haag is momenteel op zoek naar een nieuwe Hoofd Administratie / rechterhand.

Het bedrijf beschikt over diverse vestigingen in Nederland met een honderdtal werknemers. Daarnaast krijg je ruimte voor eigen initIatief, en dit binnen een informele en sociale omgeving.

DescriptionJouw taken als Hoofd Administratie / rechterhand : Als Hoofd Administratie / rechterhand ben je mede-eindverantwoordelijke voor de coördinatie van de administratie 10 fte en het uitvoeren van de controlling werkzaamheden.

Je staat in rechstreeks contact met directie en ondersteunt jouw medecollega's waar nodig. Op deze manier ben je een belangrijke spilfiguur binnen het bedrijf waardoor je effectief impact hebt op de bedrijfsresultaten.

Het opmaken van de jaarrekening. Tenslotte behoren ook cashflow manangement en de grootboekadministratie tot jouw functie.

Daarnaast doe jij de voorbereiding van de periodieke rapportages; AO / IC;Ook houd jij je bezig met de planning en consolidatie van de groepsresultaten.

En het analyseren van de liquiditeitsstromen. Hierdoor heb je een brede en uitdagende rol waardoor je elke dag jezelf kan blijven ontwikkelen!ProfilesJouw profiel als Hoofd Administratie / Controller : Je beschikt over een HBO / WO diploma Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige rolOfferHet aanbod voor Hoofd Administratie / Controller : Een uitdagende en zelfstandige functie waarin ruimte bestaat voor eigen initiatieven.

Je ontvangt een bruto jaarsalaris tussen 70 000 EUR & 85 000 EUR, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.Een goede pensioenregelingRechterhand van directie en deelname bij belangrijke meetings.

Werken in een stabiele organisatie die financieel gezond is en een grootspeler in de vastgoed sector. Daardoor biedt deze organisatie zekerheid op een lange termijn Zodat jij uit kan kijken naar een mooie stabiele toekomst.

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan nu jouw CV in word formaat!Deze vacature wordt beheerd door Alexander & Cenk.Jouw kandidatuur wordt steeds heel confidentieel behandeld.

Job SummaryType : PermanentID : AS0001 1593591992

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier