HR medewerker
Valk Verrast
Van der Valk Hotel Hoorn
3 dagen geleden

4 a 5 dagen)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR medewerker. Ga jij ervoor zorgen dat alles omtrent HR gestroomlijnd verloopt in het hotel?

Wat ga je doen?

Je gaat het hotel ondersteunen met diverse HR werkzaamheden. Vanzelfsprekend heb je een sleutelrol bij de instroom, uitstroom en doorstroom van personeel en je signaleert het als processen verbeterd kunnen worden.

Tenslotte fungeer je als interne en externe vraagbaak waarbij iedereen met diverse vragen bij jou kan komen, zowel per mail, telefonisch als op de werkvloer.

Onder jouw verantwoordelijkheid vallen o.a. de volgende werkzaamheden :

 • Wekelijks verwerk en coƶrdineer je nieuwe indiensttredingen en uitdiensttredingen;
 • Je bewaakt en verwerkt contractdata in Afas Profit;
 • Je stelt de maandelijkse rapportages op m.b.t. verlof, verzuim en aflopende contracten;
 • Je bent (mede) casemanager van de verzuimdossiers;
 • Maandelijks zorg je voor de juiste aanlevering van salarismutaties en betalingen voor onze 200 medewerkers;
 • Wie zoeken wij?

  Een ambitieuze HR professional die energie krijgt van een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Vanwege de diversiteit aan taken, is het fijn dat je snel kunt schakelen en overzicht kan behouden.

  Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting HRM en het is een pre als je recente werkervaring in een vergelijkbare allround functie hebt.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een uitdagende en vooral zelfstandige baan waarin je direct aan de slag kunt. Je komt te werken in een gezellig, jong team met een informele werksfeer.

  Je ontvangt collectiviteitskorting bij diverse verzekeringsmaatschappijen, tank-korting bij de benzinepomp, een fitnessabonnement met korting dat oploopt tot 50% en uiteraard personeelskorting bij diverse Van der Valk hotels! Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca cao.

  Wie zijn wij?

  Van der Valk Hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI).

  Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland : Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland- s-Hertogenbosch en Palace Hotel Noordwijk.

  Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in Belgiƫ, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

  Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier