Servicemonteur werktuigbouwkunde 5-ploegendienst Schiphol
Heijmans
5, Schiphol, NL
3 dagen geleden

Dit ga je doen

Op je tablet krijg je een opdracht binnen om een storing te verhelpen. Denk aan een bagageband die de verkeerde kant op draait.

Een intercom die ruist. Of verlichting die is uitgevallen. Denk aan een koelinstallatie is uitgevallen. Een toiletgroep die geen water meer heeft.

Of de CV installatie die is uitgevallen. Je gaat te voet naar de plek van de storing. Daar onderzoek je het probleem en zorg je voor de reparatie.

Het is belangrijk dat je strikt volgens de regels van je opdracht werkt. We hebben namelijk voor verschillende werkzaamheden op het vliegveld vergunningen nodig.

Daarnaast staat veiligheid bij jou op nummer één.

Je verhelpt niet alleen werktuigbouwkundige storingen. Preventief onderhoud staat ook op jouw takenlijst. Zoals het vervangen van filters in de LBK’s.

Of controleren van de regelinstallaties van de diverse systemen. Er zijn dagen bij dat je meer dan tien kilometer loopt, want je tikt behoorlijk wat klussen af op een dag.

Je werkt alleen of samen met een collega die gespecialiseerd is op het gebied van bijvoorbeeld brandmeldinstallaties of rolpaden.

Op Schiphol kom je overal. De ene keer ben je aan de slag op een kantoor. Een andere keer sta je tussen de passagiers. Of je werkt buiten op het platform waar de vliegtuigen staan.

Omdat Schiphol 24 / 7 uur volop in bedrijf is, zetten we in op een 5-ploegendienst. Dit betekent dat je twee dagen ’s ochtends werkt (tussen 06.

00 en 14.00 uur), twee dagen in de middag (tussen 14.00 en 22.00 uur) en 2 dagen ’s nachts (tussen 22.00 en 6.00 uur). Vervolgens heb je een lang weekend : je bent vier dagen achterelkaar vrij.

We zorgen dat je ruim op tijd op de hoogte bent van het rooster en je krijgt er ploegentoeslag voor. Dit is geregeld conform de cao Kleinmetaal.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.400,- en € 3.500,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een ploegentoeslag van 31,5% bovenop je bruto maandsalaris.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kleinmetaal. Dit betekent dat je recht hebt op 25 vakantiedagen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf gevolgd door een inwerktraject, daarna staan jou collega’s altijd klaar voor het beantwoorden van je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een laptop en smartphone.
 • Dit ben jij

  Je bent een enthousiaste monteur met een goede conditie. Je krijgt energie van een levendige werkplek als Schiphol en loopt met plezier van de ene opdracht naar de andere.

  Komt er aan het eind van je werktijd nog een klus binnen op je tablet? Dan stroop jij je mouwen nog eens op. Welke werkzaamheden je ook uitvoert, veiligheid staat bij jou bovenaan! Verder heb je :

 • Een mbo-diploma in de richting van werktuigbouwkunde.
 • Een certificering van STIPEL laagspanning. Of je bent bereid om die te halen.
 • De kennis om aangewezen te worden als Werkverantwoordelijke.
 • Een Verklaring Omtrent Goed Gedrag. De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst bepaalt door middel van een screening of je op Schiphol mag werken.
 • Jouw team

  Je werkt in een team van 10 tot 12 monteurs in werktuigbouw. Sommige van hen zijn specialisten op het gebied van specifieke apparaten.

  Er is een positieve, open sfeer en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Alles is bespreekbaar. Nieuwe, frisse ideeën zijn altijd welkom : jouw mening wordt op prijs gesteld.

  Je leidinggevende draagt dan wel de eindverantwoordelijkheid, maar staat ook midden in de groep.

  Werken bij Heijmans

  We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in.

  Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen.

  Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector.

  Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk.

  Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Gerrie Kaspers (Contractbeheerder) via 06 54 61 58 73.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier