Activiteitenbegeleider, s-Gravenhage, Den Haag
Zorgwerk
Den Haag, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Werken in de zorg begint bij Zorgwerk. Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt in de zorg. Met de handige app heb je op elk moment toegang tot werk bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is van enorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouw kennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschil maken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft.

Wanneer je in de GGZ, ziekenhuis, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Als Activiteitenbegeleider kan je o.a. aan het werk bij organisaties in 's-Gravenhage op het terrein van V&V-huizen, met afdelingen / teams specifiek gericht op emz.

Naast je reguliere Activiteitenbegeleider-werkzaamheden houd je de mensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer je veranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met andere hulpverleners.

Werken via Zorgwerk als Activiteitenbegeleider past bij jou als je ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent, stevig in je schoenen staat en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie-eisen :

Je hebt een erkend diploma om als Activiteitenbegeleider aan de slag te gaan

Je hebt affiniteit met V&V-huizen en emz

Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (wij vergoeden de kosten ná je eerste dienst)

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Je bent enthousiast om via Zorgwerk aan het werk te gaan

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier