Vakantiekracht Huishoudelijk Ondersteuner
impegno
Dordrecht, Nederland
2 dagen geleden

Organisatie

We bieden tijdelijke zorg aan mensen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen.

We zijn flexibel, laagdrempelig en we werken ambulant : we komen naar de cliënt toe en we laten niet snel los.

Let op : impegno werkt met het Waarschuwingsregister!

impegno vindt een veilige (werk)omgeving uitermate belangrijk en is om die reden ook aangesloten bij het landelijke Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten geregistreerd staan in dit register. Daarnaast is het voor alle nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers verplicht om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen.

Functie

Je ondersteunt cliënten bij het organiseren en uitvoeren van de huishoudelijke taken, het kan ook zijn dat je de huishoudelijke taken overneemt omdat de cliënt (tijdelijk) niet in staat is om zelf zijn huishouden te voeren.

Je verzorgt de lichte en zware huishoudelijke taken, denk hierbij aan de afwas, schoonhouden van de badkamer, het strijkwerk.

Onze cliënten willen graag persoonlijke aandacht, je maakt een weekschema met de cliënt en je maakt een praatje. Je hebt een signalerende rol en het is belangrijk dat je acties uitzet als de situatie bij de cliënt verandert.

Ben je enthousiast, gemotiveerd en kan je een cliënt activeren? Ben je er niet vies van om je handen uit je mouwen te steken?

Beheer je de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je in staat om zelfstandig te werken?

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal 3 weken achter elkaar beschikbaar inde zomervakantie.
 • Je bent flexibel beschikbaar;
 • Je zorgt ervoor dat wekelijks je administratie op orde is en tijdig wordt aangeleverd;
 • Je kan zelfstandig werken;
 • Je gaat respectvol om met de wensen, cultuur en hulpvraag van de cliënt;
 • Indien noodzakelijk kunnen er referenties opgevraagd worden;
 • Er zal een VOG opgevraagd worden (vereiste).
 • Aanbod

  Een uitdagende en afwisselende functie met veel persoonlijke vrijheid. Je kan je uren flexibel en in overleg met je cliënten indelen, en is dus prima te combineren met een gezin, een opleiding of andere activiteiten.

  Wij bieden persoonlijke aandacht met persoonlijke coaching op maat. In overleg met jou kijken we hoe veel uren jij op contract kan en wil krijgen.

  De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de geldende cao VVT conform de HBH loonschaal.

  Criteria

 • Woonachtig binnen een straal van 20 km
 • MBO werk- en denkniveau
 • Geen werkervaring vereist
 • Studenten!

  Of andere die op zoek zijn naar vakantiewerk / bijbaan? Met de mogelijkheid om na de vakantie ook nog een paar uur per week te blijven werken! Dagen en tijden in overleg.

  Ben jij die huishoudelijk ondersteuner met een groot hart? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Houd jij van mensen en van afwisseling en vind jij het leuk om een ander iets te leren?

  Dan is impegno op zoek naar jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier