Adviseur Omgevingsveiligheid
Sweco
Rotterdam, NL
16 uur geleden

Peter Matlung Teammanager Veiligheid

Onze collega’s van ons team Veiligheid leveren maatwerk oplossingen voor industriële, brand- en omgevingsveiligheid. Wij kunnen de (brand)veiligheidsaspecten vanuit compliance vertalen naar praktische uitgangspunten en oplossingen voor het ontwerp van industriële installaties en gebouwen.

Als Adviseur Omgevingsveiligheid ben je de verbinder tussen engineering en wet- en regelgeving. Je staat centraal in projecten en biedt onze klanten praktische oplossingen aan voor complexe vraagstukken.

Jouw adviezen maken de ambities van onze industriële klanten mogelijk zonder een gevaar te vormen voor de leefomgeving. Een baan met impact dus.

Concreet hebben jouw adviezen betrekking op bijvoorbeeld BRZO-vraagstukken, brandveiligheidsrapportages, integrale veiligheidsrisico’s, beheersingsproces met de veiligheidsregio’s, Arboveiligheid, explosiegevaar, opslag gevaarlijke stoffen, veiligheidsbeheersystemen en complexe vergunningstrajecten.

Daarnaast is het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties en belangrijk onderdeel van jouw functie. Zowel vakinhoudelijk als commercieel wordt je dus uitgedaagd.

We geven je uiteraard de middelen om hierin succesvol te zijn. Je kunt rekenen op onze diverse in-house experts en diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier