Bedrijfsleider
Jumbo Supermarkten
Ouderkerk aan de Amstel, Netherlands, Netherlands
14 uur geleden

De hoogste klanttevredenheid, een maximale omzet en zo laag mogelijke kosten? Dat is niet alleen de Jumbo formule maar ook jouw persoonlijke drijfveer.

Voor onze klanten én met je enthousiaste collega’s als inspiratiebron. Je zou niets anders willen! Bij deze nodigen we je dan ook uit voor een sollicitatie naar de functie van Bedrijfsleider in de regio Ouderkerk aan de Amstel .

Maak van klanten fans als Bedrijfsleider

Elke dag stimuleer je je medewerkers om van klanten echte Jumbo fans te maken. Dat doe je door ze te coachen en positieve feedback te geven.

Daarmee creëer je een open en veilige omgeving, waarin iedereen kan zeggen wat hij of zij denkt en kan werken aan de eigen ontwikkeling en groei.

Daarnaast bouw je een netwerk van partijen in je marktgebied op. Collega’s van andere winkels, maar ook bijvoorbeeld mensen van de gemeente.

En vergeet de ondersteunende collega’s op het hoofdkantoor niet. Je hebt ze allemaal nodig om van jouw’ Jumbo een succes te maken : samen, ondernemen, winnen.

Zoals ook de relatie met je Assistent Bedrijfsleider heel belangrijk is. Als jij je op voorraadbeheer, goederenverwerking, kwaliteit en HACCP concentreert, houdt die zich meer met commercieel beleid en klantencontact bezig.

Of andersom, die keuze is aan jou. Natuurlijk blijf jij eindverantwoordelijk. Verder :

 • Ontwikkel je een visie waar je heen wilt met je winkel, passend binnen de formule en het lokale marktgebied.
 • Deel je die visie met je team met name met je assistent, de specialisten en je teamleiders.
 • Zorg je voor een passende personeelsplanning en een commercieel plan, beide voor de korte en lange termijn.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Van het grootste assortiment tot de laagste prijzen en de beste service die we leveren met onze 7 Zekerheden. Als Jumbo willen wij de beste, prettigste, leukste en fijnste supermarkt zijn.

  Sterker nog, we gaan net zo lang door tot onze klanten dat ook vinden! Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuker kan zijn. Jij toch ook?

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Ouderkerk aan de Amstel . Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf. Samen, ondernemen en winnen , dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Bedrijfsleider nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door een inspirator voor je medewerkers te zijn. Hen zo goed te maken dat ze uit zichzelf weten wat te doen én dat ook doen.

  En door in alle ontwikkelingen bij Jumbo, in je marktgebied en in de sector het voortouw te nemen. Daarnaast heb je :

 • Een hbo-werk- en -denkniveau en minimaal een diploma van hbo-niveau.
 • Ruime ervaring met leidinggeven. Is dat aan grotere teams? Dan kun je na een interne training meteen in je eigen winkel aan de slag.
 • Anders volg je een langere en intensievere opleiding, gericht op persoonlijk leiderschap en het leiding geven aan grote teams bij Jumbo.

 • Liefde voor food en hospitality.
 • Inspelen op jouw wensen

  Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s.

  Als Bedrijfsleider mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak.

  Goed om te weten dat dit een vacature is bij een van onze ondernemers, de arbeidsvoorwaarden kunnen daarom per ondernemer verschillen.

  Je kunt in ieder geval rekenen op :

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Volop kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app (het kan zijn dat (nog) niet alle ondernemers deze korting aanbieden).
 • De leukste boodschap begint bij jou

  Dus Bedrijfsleider, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier