Assemblagemedewerker
Luba Uitzendbureau
Beverwijk
20 uur geleden

Over de functie

In een productielijn assembleer je samen met collega's fietsen. Van een kaal frame tot aan een complete e-bike en en bakfiets.

Je werkt op je eigen "station" en monteert onderdelen van de fiets. Dit doe je aan de hand van een duidelijke werkomschrijving en binnen de gestelde tijdsnorm.

Het is de bedoeling dat je op jouw station binnen 20 à 25 minuten de onderdelen monteert die je moet monteren. Daarna gaat de fiets door na het volgende station.

De modellen hebben diverse kleuren versnellingsbakken en accessoires die lastig van elkaar te onderscheiden zijn. Nauwkeurig werken is daardoor belangrijk!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groeiende organisatie met een groot toekomstperspectief. Zij assembleren elektrische toerfietsen en bakfietsen.

Wat wij vragen

 • Een specifieke opleiding is niet belangrijk. Een gezonde dosis enthousiasme en de wil om lang bij een leuk bedrijf te werken wel.
 • Sleutelen aan brommers, fietsen en andere constructies vind je heerlijk.
 • De juiste instelling en een goede manier van omgaan met het product en gereedschap word je geleerd wat je moet weten.
 • Wat wij bieden

 • Deze baan is voor langere tijd en een dienstverband bij dit bedrijf ligt bij gebleken geschiktheid binnen handbereik.
 • Een diverse functie door bij verschillende "stationnetjes" te staan.
 • Werken in een teamverband met leuke collega's.
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Lees meer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier