International Field Service Engineer
YACHT
Breda, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Als Internationaal Field Service Engineer ben jij minimaal zo'n 60-70% van het jaar onderweg met het vliegtuig om klanten op locatie te ontzorgen.

Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het inbedrijf stellen van de machines en installaties, daarnaast los jij opkomende storingen op en pleeg jij preventief en correctief onderhoud.

Gemiddeld duren de internationale klussen enkel doordeweeks op locatie, hierbij wordt alles voor jou geregeld. Jouw planning ligt volledig aan jou zelf en hiervoor vraagt de organisatie alleen een hoge mate van zelfstandigheid voor terug.

Mocht jij het niet erg vinden om langer internationaal te verblijven, kan jij ook weken aaneengesloten verblijven op locatie(s) wereldwijd.

Je vertrekt vanuit huis naar het vliegveld om zo klanten te bezoeken in Noord- / Zuid-Amerika, Azië, Europa óf Oceanië zijn.

Functie-eisen

 • HBO opleiding, werktuigbouw, elektrotechniek, mechatronica (of verkregen door ervaring)
 • Internationaal reisbereid tot 70%
 • Affiniteit met elektrische- en PLC besturingen (S7, TIA, AB Controllogix, etc)
 • Je spreekt goed Engels
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als Field Service Engineer ligt jouw basissalaris tussen de €33.000 - €45.000,- bruto

 • Vanwege het vele internationale reizen kan jouw jaarsalaris oplopen tot over de €70.000 op jaarbasis
 • Mooie zelfstandige functie met een hoge mate van reizen naar alle uithoeken van de wereld
 • Alle benodigde cursussen en opleidingen worden verzorgd
 • Doorgroeimogelijkheden in salaris en functie op de lange termijn.
 • Bedrijfsinformatie

  Uitdagende vraagstukken oplossen en daarmee organisaties én jezelf steeds naar een hoger niveau brengen. En dat samen met ruim 5.

  000 andere professionals met uiteenlopende expertises. Werk dat ertoe doet, maakt gelukkig. Daar geloven wij in. Samen met jou gaan we op zoek naar die opdracht waarin jij het verschil kunt maken.

  Als engineer kun je eigenlijk overal aan de slag, maar alleen bij Yacht vind je zo’n groot en gevarieerd aanbod aan opdrachten.

  Toonaangevende opdrachtgevers in allerlei branches en projectfases ontvangen jou met open armen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met beeldbepalende bouwwerken, installaties voor onderzeeërs, duurzame heftrucksystemen of X-ray medical device

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier