Monteur
FYGI
Sevenum, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als monteur in Sevenum ben je dagelijks bezig met mechanisch onderhoud. Je verstaat je vak en bent mechanisch zeer goed onderlegd.

Heb je ook elektrotechnische kennis? Dan is dat zeker fijn, maar voor deze functie geen must. Mocht je hier nog wat in tekort schieten, dan wordt de gelegenheid geboden om je verder te ontwikkelen.

Je werkt gewoon in dagdienst, maar 1 x per 4 weken draai je ook storingsdienst. Maandelijks krijg je een mooi salaris (tussen de 2.

300 en 3.300 euro bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring)

Bij onze opdrachtgever worden op ambachtelijke wijze allerlei soorten vlaai gemaakt welke worden geleverd aan de retail. Denk hierbij aan grote supermarkt-ketens en ketens die enkel vlaaien verkopen.

Je komt te werken in een team met nog vijf andere monteurs die aangestuurd worden door een hoofd technische dienst. Ieder heeft zijn eigen specialisatie, maar een stukje overlap hierin is wel handig natuurlijk.

Je werkzaamheden zullen voor 70% mechanisch van aard zijn en voor 30% elektrotechnisch. Dit maakt het voor jou juist uitdagend!

Wat ga je doen?

Jij als monteur in Sevenum kent de dagelijkse hectiek als geen ander en jouw bloed gaat hier juist sneller van stromen. De vlaaien worden zes keer per dag uitgeleverd.

Dit is altijd weer een spannend moment in de productie. Omdat er met verse producten wordt gewerkt is het van groot belang dat het proces blijft draaien.

Stagnatie betekent niet alleen verlies in productie, maar kan ook betekenen dat alles wat op de lijn ligt als afval moet worden beschouwd.

De volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid :

 • Dagelijks uitvoeren van preventief onderhoud
 • Oplossen van storingen (1x per 4 weken in consignatiedienst)
 • Aanpassen van bestaande productiemiddelen
 • Bouwen van nieuwe productiemiddelen
 • Bijhouden van het onderhoudsprogramma Ultimo
 • Waar kom je te werken?

  De technische dienst wordt gevormd door een klein hecht team van in totaal 6 personen. Er is ruimte voor humor! de sfeer is prettig en de omgeving is schoon.

  Dat kan ook niet anders als je met dagverse producten werkt! Er wordt samengewerkt en de staat van het machinepark is goed.

  Het onderhoud is goed onder controle waardoor er weinig brandjes geblust hoeven te worden. Aan jou mede de taak om dit op hoog niveau te houden.

  De technische dienst heeft een eigen ruimte waar zaken kunnen worden gemonteerd, gebouwd en waar kan worden verspaand. Alles is aanwezig waarmee jij de zaken die je tegenkomt in de productie op kan lossen.

  De bakkerijmanager kent alle 170 medewerkers bij naam en is ook regelmatig op de werkvloer aanwezig. Ook is er een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert voor alle medewerkers.

  Dit zijn zaken die de prettige en professionele sfeer kenmerken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier