Kinderverpleegkundige
Flevoziekenhuis Almere
Almere, Netherlands
8 dagen geleden

De afdeling :

De afdeling Kindergeneeskunde verleent verpleegkundige zorg aan kinderen van 0-18 jaar.

Naast het verplegen van kinderen, komt ook het begeleiden, adviseren, instrueren en voorlichten van de ouders / verzorgers van de kinderen aan de orde.

De functie :

Als kinderverpleegkundige verzorg en verpleeg je kinderen die in het ziekenhuis liggen. Dat zijn kinderen van alle leeftijden : van pasgeboren baby’s tot peuters, kleuters, schoolkinderen en pubers.

Kinderen ontwikkelen zich niet alleen lichamelijk maar ook psychisch en emotioneel. Ook hebben ze andere aandoeningen dan volwassenen of hebben ze andere symptomen bij dezelfde aandoening.

Goed observeren is dus belangrijk omdat het kind niet altijd zelf zal zeggen wat het voelt of waar het pijn heeft. Je werkt in dit beroep dan ook nauw samen met de ouders, want zij kennen hun kind het beste.

Kenmerkend voor de kinderverpleegkundige is dat je oog hebt voor de persoon van het zieke kind en de ouders, hun relatie onderling en de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt.

Wij vragen :

 • Diploma A-verpleegkundige / HBO-V, aangevuld met de specialistische vervolgopleiding Kinderverpleegkundige.
 • Een proactieve houding als het gaat om het bijdragen aan de ontwikkeling van de kwaliteit van zorg binnen de afdeling.
 • Wij bieden :

  De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen, waarbij een maxi mumsalaris geldt van € 3.421, bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur), overeenkomend met functiegroep 50.

  Aanstelling vindt plaats voor bepaalde tijd voor één jaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier