Teamleider Goederenverwerking
Jumbo
Den Bosch, nl
3 dagen geleden

De geleverde vracht zo snel en efficiënt mogelijk in de schappen krijgen. Appeltje-eitje, toch? Wel als het aan jou ligt, Teamleider Goederenverwerking.

Je plant en verdeelt de werkzaamheden, stuurt de vulploeg aan en zorgt dat de winkel in Den Bosch er altijd top uitziet.

Zo kan de klant zorgeloos boodschappen doen. Het team van onze winkel wacht op je. Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen.

Je presenteert de Jumbo boodschap altijd op de leukste manier.

Maak van klanten fans als Teamleider Goederenverwerking

Onder jouw leiding is de winkel altijd netjes bevoorraad. Jij zorgt ervoor dat het rooster wordt gemaakt en het werk is ingepland.

Daarvoor inventariseer je ook de vracht die binnenkomt en de winkelvoorraad. Zo kan de vulploeg gelijk aan de slag en weet iedereen wat er verwacht wordt.

Als jij uitlegt wat er op de planning staat zijn de taken meteen helder. Heeft iemand toch nog vragen, dan heb je daar begrip voor en leg je het nog een keer uit.

Jouw team weet dat ze bij jou terecht kunnen. Als Teamleider Goederenverwerking draag je bij aan de leukste boodschap met het :

 • Leidinggeven aan het vulploegteam.
 • Bekijken welke vracht binnenkomt om aan de hand daarvan te plannen wat er die dag moet gebeuren.
 • Inplannen van de werkzaamheden en welke medewerkers daarmee aan de slag gaan.
 • Herkennen en ontwikkelen van talenten in het team en de teamsfeer.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Den Bosch. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Teamleider Goederenverwerking nog een schepje bovenop. Hoe? Je herkent de talenten van vulploegmedewerkers en helpt ze die ontwikkelen.

  Is er een social-mediakanjer aanwezig? Dan kijk je of er plek is voor een social-mediaexpert in jullie filiaal. Een echte computerfanaat die alles kan met Excel?

  Wie weet kan je die meenemen in het maken van de planning. Jij zorgt dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt. En om het hele pakket af te maken heb je :

 • Een mbo-4-diploma.
 • Ervaring in leidinggeven binnen een retailomgeving.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier