Senior Verpleegkundige Revalidatie PG, Brunswijck
Vitalis WoonZorg Groep
Eindhoven
5 dagen geleden

Wat ga je precies doen?

Op de afdeling Revalidatie PG bieden wij cliënten met cognitieve problemen tijdelijk alles wat noodzakelijk is om op een prettige manier te revalideren.

Je functie is zeer afwisselend en je bent, samen met jouw collega senior verpleegkundige, de spil tussen de manager en het multidisciplinair zorgteam.

Je houdt je o.a. bezig met het voorstellen van verbeteringen in het zorgproces, zowel op het gebied van zorg en welzijn.

Daarnaast is een belangrijke taak het coachen en begeleiden van zorgmedewerkers met als doel de kwaliteit van zorg naar een nog hoger plan te brengen.

Ook ben je een ster in het enthousiasmeren van en het bieden van ondersteuning aan je collega’s. Om je overstijgende taken zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren, word je voor 50% vrijgesteld van zorgtaken.

Je komt te werken volgens een vast rooster en incidenteel word je ingezet in de avonden en weekenden om de zorg continuïteit te waarborgen.

Dit geldt ook tijdens vakantieperiodes en feestdagen.

Wat neem jij mee?

Naast het diploma Verpleegkundige beschik je over een HBO werk- en denkniveau, heb je de nodige ervaring met coachen, sta je stevig in je schoenen en ben je een warme persoonlijkheid.

Ook breng je meerdere jaren werkervaring mee binnen een verpleeghuis. Je weet de verantwoordelijkheid te nemen binnen een hectische werkomgeving.

Je weet goed prioriteiten te stellen en kan met een kritische blik naar kwaliteit van zorg en werkprocessen kijken. Als kartrekker van het team wil je het team vooruit helpen, maar ben je ook iemand die betrouwbaar is.

Het team kan op jouw ondersteuning rekenen, maar je weet op het juiste moment ook de handen op de rug te houden. Hiermee daag je je collega’s uit.

Een andere keer neem je het over en coach je op deze manier.

Kortom het team zoekt Een enthousiaste senior verpleegkundige die zijn / haar bekwaamheid met passie overdraagt en zijn / haar probleemoplossend vermogen graag deelt met collega’s en hier ook ervaring in heeft.

Tevens beschik je over een empathisch vermogen richting de zorgvragers, hun familie / mantelzorgers, en collega’s en over een positieve en flexibele werkhouding en draag je zo bij aan een prettige werksfeer!

Herken je jezelf in deze kwaliteiten dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een informele en moderne werkomgeving
 • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
 • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
 • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
 • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 50 (min. € 2.554,98 max. € 3.
 • 707,64 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier