Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties
Sweco
De Bilt, NL
14 uur geleden

Functieomschrijving

Voor ons team Installatietechniek Midden zoek ik een ondernemende Adviseur voor de Werktuigbouwkundige installaties in vastgoed.

Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap om te komen tot innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen in bestaand of te creëren vastgoed.

Heb jij het commerciële netwerk, de autoriteit, technische expertise en de ambitie ? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je betrokken richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je. Peter Matlung Teammanager Installatietechniek

Je maakt deel uit van multidisciplinaire projectteams en werkt aan aansprekende projecten op het gebied van de werktuigbouwkundige installaties.

Je bent betrokken bij alle projectfasen : van advies tot uitvoering. Ben je geïnteresseerd in het adviseren, ontwerpen en het begeleiden van het werk?

Onderhoud je graag contacten met opdrachtgevers, architecten en installateurs en deel je graag kennis met je collega’s? Dan hebben wij voor jou de perfecte baan.

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten binnen de gestelde afspraken (tijd, geld en kwaliteit). Bovendien ondersteun je proactief activiteiten in de markt en onderhoud je contacten met zowel (potentiële) opdrachtgevers als met collega’s binnen Sweco waar wij veelvuldig mee samenwerken.

Wij zoeken

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding op het gebied van installatietechniek en je beschikt over minimaal vijf jaar ervaring als (zelfstandig) adviseur in de werktuigbouwkundige installaties;
 • Een afgeronde HIT opleiding is een pré;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het adviseren over en het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties;
 • Je hebt een flinke dosis overtuigingskracht en bent communicatief en redactioneel sterk;
 • Je werkt resultaatgericht en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van mensen;
 • Je weet de juiste informatie te verzamelen om vanuit realisme te adviseren en te overtuigen;
 • Tevens heb je oog voor commercie en ben je een echte teamplayer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier