Trekkermonteur
Randstad
DRACHTEN, NL
19 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Een beest van een bedrijf, zo noemde de jury het prachtige bedrijf Ufkes Greentec in Drachten.

Niets voor niets zijn ze dan ook één van de genomineerde bedrijven voor de verkiezing van Friese onderneming van het jaar 2019.

In de prachtige productiehal van Ufkes Greentec (je waant je buiten, midden in de natuur) maken jouw collega’s machines zoals houtversnipperaars, stobbenfrezen en boomzagen.

Deze machines worden vaak gebruikt bij de klanten van Ufkes Greentec in combinatie met Valtra trekker ’een beest van een trekker’’.

Ufkes verzorgd voor deze trekkers ook het onderhoud, zodat zij de klant optimaal tevreden kunnen stellen. Deze werkzaamheden vinden plaats in de service en afleverwerkplaat en voor deze afdeling zoeken ze nog een trekkermonteur.

Jij gaat onder andere zelfstandig analyseren, repareren en onderhoud plegen aan de Valtra trekkers en ook het modificeren van de trekkers om ze geschikt te maken voor de bosbouw toepassingen horen bij de werkzaamheden die je gaat verrichten.

Wat vragen ze van jou?

 • Sowieso passie in de techniek en het liefst i.c.m. met trekkers
 • MBO werk en denkniveau
 • Ervaring met het werken in de landbouwmechanisatie
 • Valtra dealer
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
 • Gezellige en informele sfeer
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden mogelijk
 • Voel jij je aangesproken en pas jij in dit profiel? Solliciteer dan snel via onderstaande button of stuur een mail naar Peter.

  van.der.bij nl.randstad.com. Bellen mag ook : 0623538780

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier