Communicatieadviseur wethouders
Matchd
Katwijk, NL
2 dagen geleden

De functie

Voor een vacature in Katwijk zijn wij op zoek naar een Communicatieadviseur.

De kenmerken van de opdracht zijn :

 • Je wordt voor gekoppeld aan de portefeuille van één van de wethouders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal inhoudelijke projecten.
 • Perswoordvoering over de bovenstaande werkzaamheden behoren tot het pakket.
 • Je adviseert betrokken beleidsmedewerkers, management en projectleiders bij hun communicatie-opgaven.
 • Team communicatie

  Het team communicatie draagt bij aan het continu beter worden van onze organisatie als dienstverlener aan en als partner in de Katwijkse samenleving.

  We doen dat zoveel mogelijk samen met de Katwijkse samenleving. In ons werk nemen wij altijd de communicatie- en informatiebehoeften in de Katwijkse samenleving als uitgangspunt.

  Wij zijn daarbij alert op wat er in de buitenwereld leeft. Het team bestaat uit contentspecialisten, klantcontactspecialisten en communicatieadviseurs.

  Opdrachtgever

  De gemeente Katwijk is op 1 januari 2006 ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige gemeenten Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

  Met ruim 64.000 inwoners is de gemeente Katwijk een middelgrote gemeente.

  Functie eisen

 • HBO bachelor niveau in de richting van Communicatie of Sociale Wetenschappen
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen 5 jaar.
 • Je hebt werkervaring in minimaal 4 projecten met online- en social media strategieën, overheids- en burgerparticipatie, perswoordvoering en crisiscommunicatie (multiple choice);
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier