Test Engineer
Oelan
Amsterdam
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Is software testen jouw passie? Steek je graag overal je neus in? En deins je niet terug voor een intensieve samenwerking met andere rollen binnen het softwareontwikkelteam?

Lees dan vooral even door.

Jouw rol

Bij Oelan helpen we dagelijks onze opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken in het hart van het software ontwikkelproces.

Als Agile Tester lever je hier een belangrijke bijdrage aan, want er wordt van je verwacht dat je gefundeerd adviseert over het wel of niet in productie nemen van gebouwde software.

Dat is een verantwoordelijkheid die je alleen maar kunt dragen als je van de hoed en de rand weet. Het gaat dus verder dan alleen maar te controleren of er wordt voldaan aan de requirements.

Spreekt dit je aan en maak je graag deel uit van een organisatie waar je kunt groeien en bloeien? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wie we zoeken

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwsgierige en technisch onderlegde collega’s met een gezonde ambitie.

We bieden je uitdagende projecten en een thuisbasis met betrokken en enthousiaste collega’s. Voor een avontuurlijke carrière als Agile Tester dien je te voldoen aan het volgende profiel :

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • 3 jaar ervaring met het testen van software en bijbehorende testtools;
 • Affiniteit met testautomatisering;
 • TMap en / of ISTQB gecertificeerd;
 • Ervaring met het werken in een Agile / Scrum omgeving;
 • Ervaring met Selenium, Fitnesse en / of SoapUI is een pre;
 • Ervaring met een ontwikkeltaal zoals Java is een pre;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Wat we bieden

  Bij Oelan vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Naast een gangbaar dienstverband bieden we dan ook nog twee andere smaken’ aan : mid-lance en Ondernemen met Oelan.

  Verder krijg je volop de ruimte om verder te groeien en bloeien als mens en als professional. Daarbij werken we gezamenlijk aan je ontwikkelpunten, stimuleren we een gezonde levensstijl en faciliteren we bewegen.

  Vakinhoudelijk volg je gerichte trainingen en neem je deel aan sessies waar je kennis en ervaringen uitwisselt met je collega’s.

  Zo blijft je markt- en inhoudelijke kennis up to date en kunnen we samen onze opdrachtgevers altijd de best passende oplossing bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier