Business development manager
Experis
Almere, NL
9 dagen geleden
source : Joof.nl

Als Junior Data Engineer bij Experis ga je samenmet de andere engineers het landschap van Big Data optimaaltoegankelijk te maken voor Data Scientists en Data Analisten.

DeJunior Data Engineer ontwikkelt complexe stukken, niet alleen methet oog op het toegankelijk maken vanuit diverse bronnen maar ookom het data zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Zodat DataScientists en Analisten maximaal gefocust kunnen zijn op dedaadwerkelijke analyse. Als Junior Data Engineer ben jeverantwoordelijk voor de volgende zaken : Het vinden van juistedatabronnen om aan de datavraag te voldoen;
 • combineren en opschonenvan data uit verschillende bronnen en deze geschikt maken vooranalyse voor de Data Analisten / Scientists;
 • Als het nodig is hetbeschermen van persoonsgegevens via datasets; Het bouwen van datapipelines om data lake te verkomen. ..

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier