Chauffeur/serviceverlener rijbewijs C of CE
Teamflex
Utrecht
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Jij bent samen met jouw collega chauffeurs verantwoordelijk voor het afleveren en ophalen van linnengoed (in rolcontainers) bij klanten.

Onze klanten zijn voornamelijk in de Randstad gevestigd, denk hierbij aan horecagelegenheden midden in de stad. Je hebt veel klantcontact en staat onze relaties op een servicegerichte manier te woord.

Tevens heb je veel contact met interne afdelingen ten behoeve van een optimale voortgang van het logistieke proces. Je bent op een bakwagen of op een trekker / oplegger werkzaam.

Goede beheersing van de Nederlandse taal In bezit van rijbewijs C of CE en code 95 Representatief Servicegericht Flexibel in werktijden (de functie is in dagdienst, maar je dient eenmaal in de 3 weken op zaterdagen van + / -

06 : 00 uur tot 14 : 00 uur beschikbaar te zijn) Woonachtig in een straal van 30 km rondom Utrecht Tijdige salaris betaling Een uitdagende en professionele werkomgeving Training en scholing Betrokkenheid Korte lijnen Afspraak is afspraak Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier