Begeleider Costa Ricadreef (24-36 uur, Utrecht)
Amerpoort
Utrecht
6 dagen geleden

Je komt als Begeleider te werken op locatie Costa Ricadreef , een unieke locatie in Utrecht met een prachtig uitzicht over de stad.

Dankzij jouw ondersteuning en individuele begeleiding kunnen hier 17 ouder wordende, mondige bewoners (38-75 jaar) met een licht tot matig verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk wonen in hun eigen appartement in een regulier verzorgingshuis (Woonzorgcentrum 't Huis aan de Vecht).

Een aantal cliënten is bekend met LVB+ problematiek. Ongeveer de helft van hen gaat overdag naar dagbesteding of werk.

Je begeleidt voor een groot gedeelte als Begeleider met de spreekwoordelijke handen op je rug. Je gaat ervan uit dat de bewoners over mogelijkheden beschikken.

Je stimuleert en activeert de bewoners en ondersteund hem met uiteenlopende zaken (van ondersteuning bij het boodschappen doen, tot hen wegwijs maken op social media).

Indien nodig, neem jij ook zaken van de cliënt over.

Bewoners zijn heel creatief, van kaarten maken tot diamond painting. Een aantal bewoners heeft ook huisdieren waar ze voor zorgen.

Kortom een erg leuke groep bewoners die voor veel dynamiek zorgt, waardoor een werkdag nooit hetzelfde is. Daarbij schakel je veel tussen diverse begeleidingsstijlen.

Wat deze groep bewoners zo bijzonder maakt is dat ze ook graag met jou als Begeleider meedenken. Ga jij deze uitdaging aan?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier