Medewerker onderhoud Buiten
McDonald’s
Kolham, Groningen, Netherlands
1 dag geleden

Welkom bij McDonald's Hoogezand

McDonald’s Hoogezand biedt ruimte aan 150 gasten en serveert in haar McCafé de lekkerste koffievariaties met wat lekkers erbij.

Ook het terras biedt ruimte aan 150 gasten en is speciaal voor onze jonge gast uitgerust met een playland. Het restaurant is geheel gasloos aangelegd.

Daarnaast zijn LED-verlichting, warmteterugwinning, energiezuinige apparatuur en watervrije urinoirs toegepast. Een restaurant dat klaar is voor de toekomst!

Teamwork, dreamwork, join McDonald's Hoogezand!

Welkom bij McDonald's restaurant Hoogezand.

Als algemeen medewerker buitendienst zorg jij ervoor dat de omgeving opgeruimd is en het gehele McDonald's terrein er netjes onderhouden en schoon uitziet.

Je houdt de omgeving van het restaurant netjes, ruimt het parkeerterrein op en zorgt ervoor dat het terras schoon en netjes is.

Ook ben je verantwoordelijk voor het inruimen van de dagelijkse levering van goederen. Je zorgt ervoor dat dit op de juiste plek in de vriezer, koeling of het magazijn komt te staan.

Je houdt deze ruimtes schoon en netjes.

Daarnaast zijn er periodieke onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor bent.

Wie ben jij?

Voor deze functie is het van belang dat je een vroege vogel bent, want je begint ’s ochtends voor opening van het restaurant en bent meerdere dagen in de week beschikbaar (minimaal 2).

Je ziet er representatief uit, kan zelfstandig werken en weet van aanpakken.

Over het restaurant

Wij willen onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden waarbij Kraakhelderheid, Service, Kwaliteit en Waar voor je geld centraal staan.

Dat is alleen mogelijk met geschikte en enthousiaste collega’s in diverse posities : van manager tot horecamedewerker tot afvalheld.

Bij ons is van alles mogelijk en staat jouw ontwikkeling centraal.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan of bijbaan die qua werktijden goed te combineren is naast je gezin, school of studie, kom dan bij ons solliciteren.

Jouw ambitie, ons recept, groei met McDonald’s Hoogezand!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier