Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Joof Media
Rotterdam, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsVerzorgende 3 IG in Rotterdam en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kanonder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied vanV&V-huizen en Ouderen.

Mensenwerk is het belangrijksteingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om methulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms alslaatste strohalm.

Het is daarom van enorm belang dat jij oprechteaandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Kun je goedluisteren en hou je ervan om een praatje te maken?

Dan kun je metjouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor eenieder die je hulp nodig heeft. Spreekt dat je aan?

Dan is dit debaan voor jou! Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bijde mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerendegezondheidsproblemen.

Je moet daarnaast in staat zijn om duidelijkmet andere hulpverleners te communiceren over de status en hetbehandelplan van een cliënt.

Naast je nauwe opletten en alertheidis het dus enorm belangrijk dat je goede communicatievevaardigheden hebt. Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnenvervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliereverpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Het is daarbij vangroot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.Wanneer je in een V&V- of ziekenhuis aan de slag gaat, kom jein een team te werken met leuke collega’s.

Kies je (daarnaast)bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, danbezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door jeeigen regio.

Ben je enthousiast geworden om als Verzorgende 3 IGaan het werk te gaan in Rotterdam e.o. en voldoe je aan defuntie-eisen? Solliciteer dan direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier