Uitvoerder woningbouw
Link Engineers
Woningbouw, NL
5 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een groot familiebedrijf in Noord-Brabant. Ze zijn specialist o.h.g.v. woningbouw, zowel laagbouw als hoogbouw.

Zo nu en dan doen ze ook utiliteitsbouw. Ze zijn zeer innovatief (gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw) en ze hebben ook hun eigen installatietak.

Beschrijving

Als Uitvoerder ga je zelfstandig woningbouwprojecten begeleiden. Ze doen veel projecten in BIM. Je bent het aanspreekpunt voor onderaannemers, opdrachtgevers en leveranciers en je zorgt voor een goede werkverdeling, juiste vastlegging en administratie.

Je signaleert meer- en minderwerk en koppelt dit aan de projectleider terug. Uiteraard werk je nauw samen met de projectleider, bouwplaatsmedewerkers en alle andere betrokken partijen.

Als uitvoerder neem je deel aan het projectoverleg en het overdrachtsoverleg en zie je toe op de naleving van regels en voorschriften.

Een verantwoordelijke en afwisselende functie dus!

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau en een afgeronde bouwkundige opleiding. Minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder voor grotere woningbouwprojecten.

Woonachtig in omgeving Noord-Brabant of omgeving Gelderland. Ervaring met BIM en kunnen werken met een Ipad, innovatieve instelling.

Aanbod

Dit bedrijf biedt een marktconform salaris, een lease-auto, gratis sporten tijdens werktijd, studiefonds voor studerende kinderen, pensioen en de voorwaarden uit de UTA CAO.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier