Business controller- Zorggroep- Harderwijk (hybride werken)
Zorggroep Noordwest-Veluwe
Harderwijk
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Als business controller maak je deel uit van team control & informatisering. Het team bestaat uit vijf controllers met ieder eigen aandachtsgebieden en als leidinggevende het hoofd control & informatisering.

Je bent verantwoordelijk voor diverse taken zoals het begrotingsproces, het periodiek analyseren en toelichten van managementinformatie en het opstellen van prognoses.

Je onderkent kansen en signaleert risicos in de bedrijfsvoering en geeft managers proactief adviezen en verbetervoorstellen.

Je bent betrokken bij de zorgverkoop en het bewaken van budgetafspraken, het optimaliseren van de interne beheersing en het periodiek uitvoeren van interne controles op de processen van bedrijfsvoering en zorgadministratie.

Je stelt bedrijfseconomische analyses en businesscases op en levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van informatievoorziening.

Jouw koers

Zie jij het als je doel om onze Zorggroep financieel gezond te houden en voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen?

Dan wijzen wij je graag op deze interessante baan als business controller bij Zorggroep-Noordwest-Veluwe! Samen met jouw collegas van team control & informatisering heb je een divers takenpakket en brede verantwoordelijkheid om ons management te ondersteunen bij het bereiken van die doelen.

Jouw keuze

Je komt terecht bij een mooie organisatie die volop in ontwikkeling is en in een team met fijne collegas. Er zijn ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met gerichte vakopleidingen of trainingen via GoodHabitz.

Je krijgt de beschikking over een zakelijke mobiel en laptop en er zijn mogelijkheden om hybride te werken.

Dienstverband tussen 24 en 36 uur per week

Jaarcontract met intentie op verlenging bij gebleken geschiktheid

Salaris conform cao VVT schaal 60 (tussen de € 3.399 en € 5.045 bij 36 uur) afhankelijk van kennis en ervaring

Cao-stijging van 3% per 1 maart 2023

Eindejaarsuitkering, thuiswerk- en reiskostenvergoeding

Jouw kracht

Voor deze functie zoeken we een stevige sparringpartner voor het management met een professionele en klantgerichte werkhouding, die oog heeft voor wat leeft in de organisatie en de te bereiken doelen.

In dat spanningsveld is jouw communicatie op verschillende niveaus open, transparant en begrijpelijk, zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent integer en betrouwbaar.

Je hebt een sterke basis in financiële deskundigheid en beschikt over een diploma accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar op minimaal Hbo-niveau.

Je hebt een goed analytisch en cijfermatig inzicht, helicopterview, bent sterk met Excel en beschikt over kennis van en ervaring met rapportagesystemen.

Je bent zelfstandig en kunt goed plannen en organiseren, overzicht houden, prioriteiten stellen en met druk omgaan. Je wordt enthousiast van een breed takenpakket en kan snel schakelen.

Je bent gedreven en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Een aantal jaren relevante werkervaring als (business) controller in de zorg is een pré, maar ook gemotiveerde kandidaten die toe zijn aan een 2e stap in hun carrière en die zich graag willen door ontwikkelen, nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier