Installatietechnicus Tata Steel Packaging
Tata Steel
Velsen-Noord
6 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ben jij klaar voor een functie waarin jij zelfstandig de beschikbaarheid van jouw installaties verhoogt? Wat ga je doen?

Samen met je collega's is het jouw doel de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de productie installaties bij Tata Steel Packaging te waarborgen.

In deze functie ben je mede verantwoordelijke voor de Vertinlijnen en Afvalwaterzuiveringsinstallatie. Samen met de installatiebeheerder houd je je bezig met het oplossen van langdurige storingen en het voorkomen daarvan.

Door het zelf lopen en vastleggen van inspecties, pas je de juiste onderhoudsmethode toe en motiveer je de noodzaak tot toekomstig onderhoud.

Aan de hand van jouw diagnoses en onderhoudsplannen schrijf je technische opdrachtstellingen voor het uit te voeren onderhoud.

Op basis van het beschikbare budget stel je de juiste prioriteiten. Jij bent de vooruitgeschoven persoon in het veld die met ideeën voor verbetering van het onderhoudsplan kan komen.

Dag en dagelijks bekijk je met je teamgenoten de verstoringen van de voorgaande 24 uur en geeft hier een positieve wending aan, je lost ze op of geeft ze een vervolg.

Het leuke aan deze functie is dat je veel contact hebt met je collega’s van productie en nu en dan ook zelf sleutelt aan de installaties.

Herken jij jezelf hierin?Voor deze functie ben je een echte aanpakker en niet bang om vies te worden. Verder herken jij je in de volgende punten :

 • Je bezit een mbo4-diploma Elektrotechniek
 • Je hebt ervaring met het oplossen van storingen en je hebt kennis van onderhoudsmethodes
 • Je schrikt niet van een tegenslag en je weet snel een passende oplossing te vinden
 • Je bent leergierig, enthousiast en hebt een stevige persoonlijkheid
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een open, positieve instelling
 • Je hebt kennis / ervaring in het werken met SAP
 • Wat bieden wij jou?Wij vragen van onze medewerkers veel en stellen daar ook veel tegenover :

 • Je komt werken op een volstrekt unieke werkplek met veel verantwoordelijkheid.
 • Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden binnen Tata Steel.
 • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de € 2400,- en € 3770,- bruto ligt.
 • Je ontvangt naast een variabele winstdeling een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 adv-dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexurenregeling van Tata Steel.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • 2 / 3 van je pensioenpremie wordt door Tata Steel betaald.
 • Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.

  a. golf, hockey, hardlopen en roeien.Wat is jouw werkomgeving? Jouw fabriek :

  Werk je bij Tata Steel Packaging, dan werk je aan producten die de hele wereld over gaan : hoogwaardig verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld blikjes en batterijen.

  Warmgewalst staal gaat bij Packaging een volledig productieproces door : beitsen, koudwalsen, gloeien, nawalsen, vertinnen en nabewerken.

  Het eindproduct wat uit de fabriek komt wordt vervolgens door onze klanten gebruikt voor het maken van verpakkingen voor o.

  a. blikgroente, frisdrankblikjes, spuitbussen en verfblikken. Jouw team :

  Jij en jouw collega’s (Vertinnen en Afvalwaterzuiveringsinstallatie) zijn verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud aan de installaties.

  In je team werk je direct samen met 17 collega’s.Solliciteren of meer weten?Wil jij je ontwikkelen tot technisch geweten dit werkgebied?

  Solliciteer dan direct, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Ayse Tas, +31 (0)251 499543.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier