Timmerman
@Work Personeelsdiensten
Diever, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl
 • Familie Steensma belt om te vragen of er een dakkapel geplaatst kan worden, ze verwachten namelijk op korte termijn een kleine! Om een dakkapel te plaatsen moet het dak geopend worden, er wordt een constructie gemaakt van het dakkapel, deze wordt geï
 • soleerd en het raamwerk wordt geplaatst. Dit klinkt natuurlijk als timmerman als muziek in je oren! Je werkt het dakkapel perfect af en je zorgt voor een tevreden klant!

  Wat ga je doen?

  Samen met je collega werk jij bij diverse klanten in de omgeving van Drenthe je vertrekt vanuit de omgeving van Diever om timmerwerkzaamheden te verrichten.

  Het kan van alles zijn. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in verbouw, nieuwbouw en renovatie en onderhoud. Bij verbouwwerkzaamheden kun je denken aan projecten zoals : bijkeukens, aanbouw, erkers en dakkapelen.

  Maar ook het maken van extra verdiepingen, wanden, kozijnen, stallen, loodsen, garages en serres. De opdrachtgever ontwerpt een project voor de klant en jij bent in staat om dit project te realiseren.

  Naast verbouwen richten ze zich ook op nieuwbouw, renovatie en onderhoudwerkzaamheden. Bij renovatie en onderhoud werkzaamheden kun je denken aan het afhangen van deuren en ramen, dakgoot, dakkapel of dakpannen.

  Wat krijg je?

 • Plezierige informele werksfeer in een familiebedrijf;
 • Wekelijks uitbetaald op woensdag.
 • Vaardigheden

  Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding timmerman;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Diever;
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Over de werkgever

  Waar kom je te werken?

  Je komt te werken in een kleinschalig onderhoud- en verbouwbedrijf. Het bedrijf wordt gerund door twee broers, er is zeker sprake van een loyaal familiebedrijf.

  Ze werken erg klantgericht en hebben daardoor zeer tevreden klanten, hierdoor wordt het steeds drukker en ze zoeken daarom een timmerman.

  Het huidige team bestaat ongeveer uit 13 medewerkers.

  Waarom WORK?

  WORK Personeelsdiensten is een uitzendbureau waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Jouw wensen en ambities vinden wij belangrijk.

  Daarom zijn er naast je (bij)baan mogelijkheden om certificaten te behalen die jou kunnen helpen bij je ontwikkeling. Verder vindt bij ons de verloning wekelijks plaats op woensdag.

  Wij vinden het belangrijk dat jij dit elke week op tijd ontvangt. Ook houden we van korte lijnen en duidelijke afspraken.

  Zo weet je precies waar je aan toe bent!

  Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op.

  Is dit niet helemaal wat je zoekt maar ben je toch op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan ben je van harte welkom.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier