Voorman dakdekker
Actief Werkt! Uitzendbureau
OUD GASTEL, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij voldoende ervaring in de kunststof dakbedekking? Ben je in staat een leerling het vak dakdekker te leren? Ben je iemand die zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar werk?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie is de omgeving van Roosendaal. Vanuit hun hoofdkantoor verrichten zij werkzaamheden voor heel Nederland en Belgie op het gebied van kunststof daksystemen.

Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar de juiste persoon met verantwoordelijkheidsgevoel en de passie om het vak over te dragen op een leerling dakdekker.

Het gebied waar je komt te werken gaat van Roosendaal tot Waalwijk / Tilburg. Uiteraard allemaal vanaf het hoofdkantoor.

Ben jij nog steeds degene met ervaring die wij zoeken? Lees dan verder! Arbeidsvoorwaarden

Werken bij onze opdrachtgever. biedt, naast werken met leuke collega's aan bijzondere projecten nog een aantal extra voordelen.

Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast bieden zij je opleidingsmogelijkheden via het bedrijf en een afwisselende baan met veel zelfstandigheid in de frisse buitenlucht.

Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen, bel ons dan eventjes op 0165-562001. Hopelijk zien we je snel onder het genot van een bakje koffie.

Vaardigheden

Voor deze functie zoeken wij iemand die :

 • Voldoende ervaring heeft in de kunststof dakbedekking
 • Enthousiast, serieus en verantwoordelijk is
 • Een goed samenwerkend vermogen heeft
 • In staat is een leerling dakdekker het vak te leren
 • In bezit is van rijbewijs B / BE
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier