GGZ Begeleider - HIC Heerenveen
GGZ
Heerenveen
20 uur geleden

Je nieuwe functie

Als GGZ Begeleiderbij de High Intensive Care kliniek Heerenveen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg van je in crisis opgenomen patiënten.

De behandelingen zijn erop gericht dat de patiënt wordt gestabiliseerd om daarna verdere behandeling thuis of op een andere behandellocatie te ontvangen.

Samen met je collega’s draag je zorg voor een veilig en herstelgericht behandelklimaat op de afdeling.De-escalerend werken is daarin verweven in je gehele werkwijze.

Je zorgt voor snelle risico taxaties en observeert, soms onder hoge tijdsdruk waarbij je komt tot adequate interpretaties.

Tijdens de dagelijkse overdracht lever je input aan behandelaren en denk je actief mee over de aanpak van de behandeling.

Je hebt als GGZ Begeleider ook de rol van persoonlijk aanspreekpunt van een aantal patiënten waarbij je verantwoordelijk bent voor de regelzaken rondom de opname, behandeling en ontslag.

Daarnaast ben je een vast contactpunt voor familie en naasten.

Wat staat je te wachten

 • Een afwisselende baan in een jong en hecht team
 • Je neemt deel aan werkgroepen binnen en buiten de afdeling waarin je continu de methodieken en processen verbetert
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, inschaling in FWG 50, min. € 2.746,- max. € 3.755,- o.b.v. fulltime dienstverband
 • Arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband
 • Jouw inbreng

 • Je bent een begeleider met hbo-diploma Socialwork of vergelijkbaar en hebt ervaring in de psychiatrie, gehandicaptenzorg of bij justitie
 • Je vindt het leuk om in de 24 uurs zorg aan het werk te gaan en je stelt je met plezier flexibel op
 • Je beheerst diverse bejegeningsmethodieken en zet deze gepast en gecontroleerd in
 • In acute situaties kan je goed samenwerken en durf je indien nodig regie te nemen
 • Je kan hoofd- en bijzaken snel onderscheiden en daarop anticiperen
 • Over je nieuwe team

  Als GGZ Begeleider bij de HIC kom je te werken in een multidisciplinair team in Heerenveen. Het team bestaat uit een psychiater, verpleegkundigen, artsen, vaktherapeuten en coassistenten.

  Deze combinatie van medewerkers zorgt voor de juiste mix van kennis, expertise en ervaring. Binnen de HIC-kliniek in Heerenveen hebben we ruimte voor 18 patiënten verdeeld over 2 afdelingen.

  Je gaat aan de slag in een dynamische team dat flexibel inspeelt op situaties en met collega’s zoekt naar creatieve en passende oplossingen.

  Over je toekomstige werkgever

  Wij zijn er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Jaarlijks bieden wij op twaalf verschillende locaties, verspreid door heel Friesland, professionele hulp aan meer dan 12.

  000 mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen. Thuis, op de polikliniek, dagbehandeling of tijdens een opname in de kliniek.

  Ook in geval van crisis zijn wij er 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij ons kun je het verschil maken en zetten we ons actief in voor specialistische herstelondersteunende zorg dichtbij de patiënt.

  Dat doe je niet alleen, maar samen. Samen met je collega's, met andere organisaties, maar vooral mét de patiënt en zijn of haar naasten.

  Bel, mail of app ons!

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over GGZ Friesland? Bel, mail of app Fred Veenstra, teammanager via of 06 - 23 37 88 77.

  We kijken uit naar je sollicitatie!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier