Verpleegkundige binnen het FACT
Maandag
Amsterdam, Nederland
3 dagen geleden

Over de functie

In jouw rol als HBO verpleegkundige is er geen problematiek te gek. Jij richt je op cliënten met een Ernstig Psychiatrische Aandoening (EPA).

Deze aandoening kan in combinatie zijn met een verslaving. Jij begeleid en ondersteunt deze cliënten binnen hun eigen leefomgeving en werkt samen naar een zo goed mogelijk (maatschappelijk) herstel.

Jij werkt binnen het FACT. Het team waar jij mee samenwerkt bestaat uit een ambulant verpleegkundige, verpleegkundige specialist, psychiater en een maatschappelijk werker.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere het coördineren en verantwoordelijk zijn voor de behandeling van jouw eigen cliënt(en) en communiceren met interne en externe partners.

Weerstand en kijken naar mogelijkheden is wie jij bent. Tot slot lever jij een bijdrage aan het behandel- en afdelingsbeleid en aan de verdere ontwikkeling van het werken volgens de FACT-methodiek.

Spreekt jou dit aan? Kom dan snel langs voor een gesprek in Amsterdam. Wie weet ben jij diegene die zich in kan zetten voor deze psychiatrische cliënten binnen het FACT!

Mail, bel of solliciteer snel! 06-30 76 35 67 of cynthia.klaasing maandag.nl .

Functie eisen

 • Diploma HBO verpleegkundige
 • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de psychiatrie (GGZ)
 • BIG geregistreerd
 • Over het bedrijf

  Bij Maandag werken onder andere verpleegkundigen die hebben gekozen voor de Maandag cultuur. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid.

 • Wij bieden een marktconform salaris CAO GGZ
 • Reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer
 • Geen eigen auto? Lease auto is bespreekbaar
 • Persoonlijke begeleiding vanuit je accountmanager én recruiter
 • Maandag Academy : zo kan jij trainingen en online cursussen volgen
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier