Trainee Stedelijke Ontwikkeling – Randstad
Bast Techniek
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van civiele techniek en infrastructuur in binnen-

en buitenland. Behalve projecten in Nederland vinden de belangrijkste buitenlandse projecten vooral plaats in het Europa en het midden Oosten.

Voor deze functie ligt de nadruk op de Nederlandse markt.

Functie

Als Trainee Stedelijke Ontwikkeling houd je je bezig met alle voorkomende binnenstedelijke projecten op het gebied van ontwerp, projectplanning, bouwfasering en contractmanagement.

In deze rol als Trainee Stedelijke Ontwikkeling ligt de focus op ontwerp. Je kunt hierbij denken aan het inpassen van verschillende soorten verkeer in een beperkte ruimte, rekening houdend met de beschikbare eisen zoals vrij liggende voetpaden en fietsstroken, groenvoorzieningen en ruimte voor vrachtverkeer.

Behalve alle ontwerpaspecten boven de grond is het ook van belang om rekening te houden met de ondergrondse infrastructuur om zodoende alle stroom-

gas- en waterleidingen in te kunnen passen in de bovengrondse situatie. Tenslotte houd je in je ontwerp rekening met de bouwfasering om zodoende wel alle woningen of bedrijven gedurende het project bereikbaar te houden.

Functie eisen

 • Een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek (of vergelijkbaar), bij voorkeur op HBO niveau.
 • Kennis van (3D-)tekenprogramma’s
 • Bast Techniek

  Bast Techniek is een bemiddelaar voor hoger opgeleid technisch personeel. Bast Techniek biedt banen met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

  Een consultant van Bast Techniek gaat graag met jou het gesprek aan over jou carrièremogelijkheden en kijkt daarbij verder dan je CV.

  Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen met jou op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

  In het eerste jaar dat je via Bast Techniek werkt word je begeleid door een consultant om uiteindelijk succesvol overgenomen te worden door de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier