Helpende (plus) - Heerlen
HappyNurse
Heerlen, Netherlands
59 minuuten geleden
source : Joof.nl

Over de functie Wij bieden jou werk als helpende op de momenten dat jij wilt werken. Alleen weekenden, avonden of juist dagdiensten?

Jij bepaalt het zelf! Als helpende biedt jij de zo belangrijke basiszorg aan de cliënten bij onze opdrachtgever. Daar ligt jouw hart en dat doe je graag.

Dit kan op verschillende locaties zijn in en rond Heerlen. het kan gaan om verpleeghuizen, verzorgingshuizen en ook om de revalidatiekliniek van de organisatie.

Als jij jouw werk met je hart doet en graag zelf jouw agenda bepaalt dan moet je zeker ; Over het bedrijf HappyNurse is inmiddels 6 jaar actief in Limburg en heeft opdrachten van haast alle zorgorganisaties.

Wij doen arbeidsbemiddeling met een zorghart. Wij vinden onze medewerkers écht belangrijk. De lijnen zijn kort en de contacten zijn persoonlijk.

Onze opdrachtgever heeft zijn hoofdlocatie in Heerlen maar heeft in de omgeving rondom Heerlen en ook wat verder weg meerdere locaties om te werken.

 • Op de hoofdlocatie in Heerlen is er ook een revalidatiekliniek waar HappyNurse met regelmaat medewerkers mag uitzenden. Er zijn dus genoeg mogelijkheden en geef vooral aan wat jij graag zou willen! Een diploma helpende (plus);
 • Verder een gezonde dosis enthousiasme voor het vak van helpende; Betrouwbaarheid en flexibiliteit maken jou een échte ; Wij bieden al onze medewerkers een salaris volgens de CAO VVT.

  Voor helpende is dit minimaal €1808 en maximaal €2481 per maand bij 36 uur per week werken Hiernaast krijg je onregelmatigheidstoeslag en reiskosten vergoed.

  De uitbetalingen van jouw gewerkte uren krijg je per week uitgekeerd. Ook als uitzendkracht bouw je vakantiegeld op en wordt je ingeschreven bij het pensioenfonds.

  Een vast uren-contract behoort tot de mogelijkheden. Hiernaast bieden wij (gratis) bijscholingen via onze HappyCampus, omdat we ontwikkeling erg belangrijk vinden voor iedereen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier